Άρης Καμπανός: Γιατί κατεβαίνει στις περιφερειακές εκλογές ο πατέρας του Άλκη
Άρης Καμπανός: Γιατί κατεβαίνει στις περιφερειακές εκλογές ο πατέρας του Άλκη

Άρης Καμπανός: Γιατί κατεβαίνει στις περιφερειακές εκλογές ο πατέρας του Άλκη

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα στις περιφερειακές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία.

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και μίλησε στο OPEN για την υποψηφιότητά του αλλά και για την οπαδική βία, αναφέροντας ως στόχο του «να βάλουμε μυαλό στην ελληνική κοινωνία».

«Θεωρώ ότι έχω πράξει αυτό που πίστευα και πιστεύω ότι κάνω σωστά, σε έναν αγώνα κατά της βίας. Έκανα το αυτονόητο γιατί ουσιαστικά αυτή την οπαδική βία τα τελευταία χρόνια την βιώνουμε σε πολλές φάσεις και πρέπει να συστρατευτούμε όλοι μας ενάντια σε αυτό που έχει γίνει μάστιγα σε αυτή την κοινωνία. Να συστρατευτούμε όλοι μας ενάντια σε αυτό που έχει γίνει μάστιγα».

Για την οπαδική βία: «Πρέπει η πολιτεία, οι παράγοντες, οι φίλαθλοι που αγαπάνε την ομάδα τους, οι δημοσιογράφοι, όλοι. Να σκύψουμε στο πρόβλημα και να γιατρέψουμε το κακό απόστημα του ποδοσφαίρου. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν σκοτώνει».

Για το φιλικό που δεν έγινε μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι στο μέλλον θα γίνει, θα ήθελα να παρευρεθώ και να είμαι αγκαλιασμένος με τους υγιείς φιλάθλους του Άρη και του ΠΑΟΚ. Να αποδείξουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι του αθλητισμού που ενώνει».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις