Νέες υποψηφιότητες ανακοινώνει ο Μιχάλης Καραμαλάκης
Νέες υποψηφιότητες ανακοινώνει ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Νέες υποψηφιότητες ανακοινώνει ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Nέοι υποψήφιοι προστέθηκαν στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας», με Επικεφαλής τον Μιχάλη Καραμαλάκη. Οι νέοι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο, είναι άνθρωποι με όραμα και αγάπη για το Ηράκλειο, έτοιμοι να προσφέρουν τις γνώσεις και την ενέργειά τους για το καλό του τόπου. Στόχος τους να εργαστούν για ένα προοδευτικό, βιώσιμο και φιλόξενο Ηράκλειο για όλους.

Ειρήνη Βογιατζάκη – Iδιωτική Υπάλληλος

«Μετά από ώριμη σκέψη αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του κ. Καραμαλάκη Μιχάλη, ως υποψήφια διαμερισματική σύμβουλος στην 1η Κοινότητα Ηρακλείου (Κεντρική), του Δήμου Ηρακλείου. Είμαι σίγουρη ότι με Δήμαρχο τον κ. Καραμαλάκη την επόμενη μέρα, θα είναι προς όφελος του Ηρακλείου, της πόλης της καρδιάς μας!»

Μανώλης Γεργιανάκης – Επαγγελματίας Οδηγός

«Είναι χαρά μου να βρίσκομαι στο πλευρό του κ. Καραμαλάκη στις επερχόμενες εκλογές. Είναι ένας άνθρωπος με ήθος και αξίες και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών του Ηρακλείου και της ενδοχώρας. Κι εγώ με τη σειρά μου θέλω να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ στον τόπο μου».

Κώστας Αντωνάκης-Διασώστης, Πλήρωμα ασθενοφόρου (Κέντρο Υγείας Μοιρών)

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Yποψήφιο Δήμαρχο κ. Καραμαλάκη Μιχάλη, έναν άνθρωπο με αίσθημα προσφοράς, σεμνότητα και ήθος, που μου έκανε την τιμή να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο, της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» για το Ηράκλειο του μέλλοντος. Επέλεξα την συγκεκριμένη δημοτική κίνηση και δηλώνω Παρών στην εκλογική διαδικασία, για να μην είμαι Απών από τις εξελίξεις που αφορούν το Δήμο μας. Στόχος μας είναι η ανάδειξη των προβλημάτων της πόλης μας και η καλύτερη δυνατή επίλυσή τους. Η αίσθηση της προσωπικής ευθύνης είναι το μεγάλο ζητούμενο της προσπάθειάς μας και γι’ αυτό απευθύνομαι σε σας και ζητώ την στήριξή σας».

Γιώργος Αρβανίτης – Eλεύθερος Επαγγελματίας

«Αποφάσισα να συνταχθώ με έναν ικανό και άξιο συμπολίτη μας, ο οποίος έχει το όραμα και τη διάθεση να δουλέψει σκληρά ώστε η πόλη μας να γίνει σύγχρονη και ανθρώπινη. Στο πλάι του θα βρει όλους εμάς αρωγούς σε αυτήν του τη προσπάθεια. Ελπίζω και εύχομαι στη στήριξη των συμπολιτών μας, ώστε όλοι οι άξονες στους οποίους στοχεύουμε, να τους βελτιώσουμε ένας προς έναν.»

 Ανδριάνα Καρατζοπούλου – Νοσηλεύτρια (Βενιζέλειο-Πανάνειο Νοσοκομείο)

«Με ιδιαίτερη χαρά αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Ηράκλειο, η Πόλη μας» του κ. Μιχάλη Καραμαλάκη. Είναι τιμή μου να σταθώ δίπλα του και να τον στηρίξω κι εγώ με τον δικό μου τρόπο».

Στυλιανός Ηλιού – Στρατιωτικός

«Η επιθυμία και η όρεξη για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να συμπορευτώ  με το Μιχάλη Καραμαλάκη, έναν άνθρωπο με όραμα, θέληση και εργατικότητα».

Ιωάννης Κάββαλος – Επιχειρηματίας Εστίασης

«Η αγάπη μου να προσφέρω στον τόπο που ζω και εργάζομαι με έκανε να συμμετέχω στον συνδυασμό του Μιχάλη Καραμαλάκη τον οποίο θεωρώ ικανό και γνώστη των προβλημάτων τα οποία χρειάζονται άμεσες λύσεις».

Αναστάσιος (Νάσος) Ζαχαρόπουλος – Επιχειρηματίας Τουρισμού 

 

«Αποφάσισα να συμπορευτώ, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον Μιχάλη Καραμαλάκη για τον δήμο Ηρακλείου, διότι πιστεύω στην αφοσίωσή του, την προσήλωση στο αποτέλεσμα, την διοικητική του ικανότητα, την σχέση του με την δημόσια κεντρική διοίκηση, την ηθική και την ευγένειά του.

Με την κατάλληλη ομάδα πιστεύω ότι θα καταφέρει να διοικήσει επιτυχημένα τον δήμο Ηρακλείου».

Καλλιόπη Καρπαθιωτάκη – Στρατιωτικός 

«Είναι τιμή μου να συμπορεύτω με την Μιχάλη Καραμαλάκη καθώς αναγνώρισα και εκτίμησα σε αυτόν το όραμα τού για τις κοινότητες του Ηρακλείου Κρήτης.

Δεσμεύομαι με μαχητικότητα και όρεξη να εργαστώ για το καλό του Βενεράτου και τους κατοίκους του».

Μιχάλης Σταυρακάκης – Ελεύθερος Επαγγελματίας

«Είναι πράγματι μεγάλη τιμή όταν μια προσωπικότητα του τόπου μας όπως ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μιχάλης Καραμαλάκης με επέλεξε μεταξύ των συνεργατών του, των υποψηφίων της παράταξης «Ηράκλειο η Πόλη μας».
Με αίσθημα ευθύνης, θα προσπαθήσω κι εγώ από το δικό μου μετερίζι να βοηθήσω στην υλοποίηση του κοινού μας οράματος και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του.
Πιστεύω στον άνθρωπο Μιχάλη Καραμαλάκη που η πορεία του μέχρι σήμερα είναι αξιομνημόνευτη και το όραμα του για τον Δήμο μας είναι αυτό που θέλουν και επιδιώκουν όλοι οι πολίτες».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις