Δήμος Φαιστού: Άλλες τρείς νέες υποψηφιότητες στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη
Δήμος Φαιστού: Άλλες τρείς νέες υποψηφιότητες στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη

Δήμος Φαιστού: Άλλες τρείς νέες υποψηφιότητες στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη

H παράταξή "Τολμάμε Μαζί" με επικεφαλής τον Γρηγόρη Νικολιδάκη υποδέχεται άλλες τρείς υποψηφιότητες που έρχονται να στηρίξουν την όλη προσπάθεια για να πάει ο δήμος Φαιστού ένα βήμα μπροστά.

Την κ. Φραγκιαδουλάκη-Βογιατζάκη Ιωάννα(Άννα), από το Τυμπάκι.

Η κ. Φραγκιαδουλάκη Άννα με καταγωγή από τον Ρουφά, εργάζεται ως Βοηθός Μικροβιολόγου τα τελευταία 37 χρόνια στο Μικροβιολογικό εργαστήριο του Κέντρου Υγείας Μοιρών. Είναι παντρεμένη με τον κ. Βογιατζάκη Γεώργιο, ο οποίος για πολλά χρόνια είχε διατελέσει Γυμνασιάρχης στο Γυμνάσιο Μοιρών, έχουν μαζί δύο παιδιά και ζουν μόνιμα στο Τυμπάκι.

Η κ. Φραγκιαδουλάκη, είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα δραστήριος και με μεγάλη διάθεση προσφοράς προς τους συμπολίτες της. Πολύ εξυπηρετική, αξιόλογη, ευχάριστη και ευγενική, διατίθεται να συμβάλλει τα μέγιστα για να γίνει ο δήμος Φαιστού πρότυπο ανάπτυξης, ευημερίας και πολιτισμού.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς το Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο, κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη για την πρότασή του να συμμετέχω το ψηφοδέλτιο της παράταξης "Τολμάμε Μαζί"» σημειώνει η κ. Φραγκιαδουλάκη-Βογιατζάκη.

«Έχω δει την αλλαγή που γίνεται στο δήμο μας και γνωρίζω ότι προγραμματίζονται περισσότερα έργα στα οποία θα ήθελα και εγώ να βοηθήσω για την ανάπτυξη του δήμου μας. Μου αρέσει η αλήθεια, η ειλικρίνεια και η εργατικότητα. Πιστεύω ότι με ενεργή συμμετοχή στα κοινά μπορούμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε και να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Όραμα μου είναι να δημιουργήσουμε μία κοινότητα που θα λειτουργεί σαν μία μεγάλη οικογένεια όπου η αλληλεγγύη και η συνεργασία θα είναι οι κυρίαρχες αξίες. Θεωρώ ότι μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας καθημερινά και θα είμαστε ικανοί να βρούμε λύσεις για να βελτιωθεί η ζωή όλων μας, ακόμα και η ζωή των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας. Αγαπητοί φίλοι και φίλες η πρόκληση είναι μεγάλη αλλά με αποφασιστικότητα, συνεργασία και αγάπη για την κοινότητά μας μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Η ψήφος σας, είναι η εμπιστοσύνη σας και υπόσχομαι ότι θα εργαστώ ακατάπαυστα για να την αξίζω», καταλήγει η κ. Φραγκιαδουλάκη-Βογιατζάκ.

Η παράταξή "Τολμάμε Μαζί" καλωσορίζει την  Ελένη Ανδρεαδάκη

Μία ακόμη νέα γυναίκα, δραστήρια, δυναμική, ευχάριστος χαρακτήρας και με διάθεση προσφοράς συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Τολμάμε Μαζί". Ο λόγος για την Ελένη Ανδρεαδάκη από το Τυμπάκι.

Η κ. Ελένη Ανδρεαδάκη, είναι κόρη του κυρίου Αλέκου Ανδρεαδάκη, γέννημα – θρέμμα Τυμπακιανή και παντρεμένη με τον κ. Γιώργο Αναγνωστάκη, οδηγό ταξί, από το Μορόνι όπου και έχουν μαζί δύο παιδιά. Έχει σπουδάσει Βρεφονηπιαγωγός ενώ έχει ολοκληρώσει σπουδές και στη Λογιστική.

Προς το παρόν είναι δημοτική υπάλληλος και απασχολείται στον τομέα της καθαριότητας.

"Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη ‘’Τολμάμε Μαζί’’ και επικεφαλής τον κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την προσωπική μου δέσμευση και όραμα για μία κοινότητα που θα γίνει πραγματικά καλύτερη και θα αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της καθημερινότητας με αποφασιστικότητα και αλληλεγγύη. Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο Τυμπάκι και έχω επιλέξει να δημιουργήσω οικογένεια σε αυτό τον τόπο. Η καθημερινή μου συναναστροφή με τους συμπολίτες μου, με οδήγησε στο να δηλώσω υποψηφιότητα για αυτή τη σημαντική θέση. Γνωρίζω τις ανησυχίες των συμπολιτών μου, κατανοώ τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε αλλά πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τη θετική αλλαγή που χρειαζόμαστε.

Έχω τυφλή εμπιστοσύνη στον δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο, κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη καθώς είναι ένας άνθρωπος ο οποίος συζητάει με τους πολίτες, ακούει τις ανησυχίες και τις φωνές τους. Εργάζεται σκληρά, με όραμα για μία καλύτερη κοινωνία, για ένα δήμο πρότυπο ανάπτυξης, ευημερίας και πολιτισμού. Ζητώ τη στήριξή σας για να κάνουμε το δήμο μας καλύτερο και δεσμεύομαι ότι θα δουλέψω σκληρά και με αφοσίωση για να το πετύχουμε αυτό» αναφέρει η κ. Ανδρεαδάκη.

Ο Μιχ. Μαυράκης συμπορεύεται με τον εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Γρ. Νικολιδάκη

Και ο Μιχάλης Μαυράκης από το Μαγαρικάρι, «Τολμάει Μαζί μας».

Ο κ. Μαυράκης είναι γνωστός στην περιοχή για την προσφορά του στα κοινά. Είναι ήδη τρεις φορές εκλεγμένος πρόεδρος της κοινότητας, παντρεμένος με την κυρία Ελένη Μαυρογιαννάκη και έχουν μαζί τρία παιδιά.

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και δίνει πολύ από τον χρόνο του για να προσφέρει στις ανάγκες του χωριού του και των συγχωριανών του.

"Κοιτάζοντας γύρω μας, βλέπουμε τη δυναμική που κρύβεται στο χωριό μας και την ευκαιρία να αναπτύξουμε τις φυσικές ομορφιές του και να διασφαλίσουμε ότι οι μελλοντικές γενιές θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν ένα ωραίο περιβάλλον και έναν ευχάριστο τρόπο ζωής.

Η ανάπτυξη και η εξέλιξη του χωριού μας απαιτεί κοινή προσπάθεια και σε συνεργασία με το Δήμαρχο μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό θεμέλιο για το μέλλον μας. Η τετραετία που πέρασε ήταν άκρως εποικοδομητική για το χωριό μας. Η συνεργασία με το Δήμαρχο ήταν άψογη, καταφέραμε και πλακοστρώσαμε όλο το Μαγαρικάρι, το χωριό μας λάμπει από καθαριότητα!

Ανοίξαμε τρεις γεωτρήσεις ενώ είναι στα σκαριά η υλοποίηση της μελέτης για τη λιμνοδεξαμενή Μαγαρικαρίου καθότι είναι γνωστό το πρόβλημα άρδευσης που έχει η περιοχή. Το θέμα όμως δεν είναι να μιλάμε για προβλήματα αλλά για να τα λύνουμε. Για αυτό λοιπόν το λόγο έχουμε προχωρήσει και σε γεωλογική και στατική μελέτη του υπεδάφους, λόγω της καθίζησης που υπάρχει στο χωριό. Προσπαθούμε με κάθε μέσο να αντιμετωπίσουμε υπαρκτά προβλήματα για να μην γίνουν μεγαλύτερο στο μέλλον.

Συμπορεύομαι με το Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, καθότι βλέπω μέσα από την εμπειρία μου ότι ο δήμαρχός μας έχει αναδείξει τις δυνατότητες του χωριού μας και έχει δώσει ώθηση σε πολλά επιτυχημένα έργα και πρωτοβουλίες. Γνωρίζω πολύ καλά ότι τα ταμεία του δήμου έχουν γεμίσει με χρήματα τα οποία θα διοχετευτούν σε έργα που έχουν ήδη εγκριθεί. Ο κ. Νικολιδάκης, είναι ένας άνθρωπος ικανός, με λίγα λόγια είναι ηγέτης. Ζητώ τη στήριξή σας για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα δήμο αντάξιο των προσδοκιών μας" λέει ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις