Μ. Καραμαλάκης: «Στόχος μας να λύσουμε τα προβλήματα στη Νέα Αλικαρνασσό»
Μ. Καραμαλάκης: «Στόχος μας να λύσουμε τα προβλήματα στη Νέα Αλικαρνασσό»

Μ. Καραμαλάκης: «Στόχος μας να λύσουμε τα προβλήματα στη Νέα Αλικαρνασσό»

Στη Νέα Αλικαρνασσό βρέθηκε εχθές ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, σε μία σημαντική συνάντηση με εκπροσώπους και φορείς της περιοχής, με στόχο να ακούσει και να λύσει τα χρόνια προβλήματα που εντοπίζονται. 

Ο κ. Καραμαλάκης συζήτησε εκτενώς με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ν. Αλικαρνασσού, Αντώνη Σεκέρη, για όλα εκείνα που απασχολούν τους Αλικαρνασσιώτες, και επικέντρωσαν το βλέμμα μεταξύ άλλων σε θέματα όπως η ανάγκη ολοκλήρωσης του πολεοδομικού σχεδιασμού των περιοχών που μέχρι και σήμερα είναι εκτός σχεδίου πόλης της Άνω Αλικαρνασσού – Αγίου Γεωργίου, των περιοχών Καπάζουρνα και Δημοτικών Σφαγείων, η αξιοποίηση και ανάδειξη του δημοτικού ακινήτου του πρώην κέντρου Φάρος σε Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού και η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Νέας Αλικαρνασσού μέχρι και την περιοχή των Δημοτικών Σφαγείων σε συνδυασμό με το αθλητικό στάδιο Ηροδότου. 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή της Ν. Αλικαρνασσού, έτυχε θερμής υποδοχής, συνομίλησε με κατοίκους, νέους αλλά και μεγαλύτερους σε ηλικία, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα σκύψει πάνω από τα προβλήματα που απασχολούν εδώ και χρόνια τους πολίτες, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο «αύριο» για τη Νέα Αλικαρνασσό.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις