Με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη στο Δήμο Φαιστού τολμά και ο Μανώλης Μπιτσακάκης
Με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη στο Δήμο Φαιστού τολμά και ο Μανώλης Μπιτσακάκης

Με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη στο Δήμο Φαιστού τολμά και ο Μανώλης Μπιτσακάκης

Στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Τολμάμε Μαζί", ένας τολμηρός και επιτυχημένος επαγγελματίας από το Πετροκεφάλι.

Πρόκειται για τον κύριο Μανώλη Μπιτσακάκη.

Είναι ηλεκτρολόγος και ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στον τουρισμό. Είναι παντρεμένος, ζει μόνιμα στο Πετροκεφάλι και έχει δύο παιδιά.

Ο κύριος Μπιτσακάκης, είναι ένας νέος άνθρωπος, δραστήριος, οικογενειάρχης, εργατικός, με καινοτόμες ιδέες, που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στο χωριό του, το Πετροκεφάλι και μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες να το αναδείξει τουριστικά.

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Τολμάμε Μαζί"

"Ο τουρισμός, αποτελεί έναν παράγοντα ανάπτυξης του τόπου μας αλλά και της οικονομίας. Θεωρώ ότι είναι ένας από τους κυριότερους πυλώνες ανάπτυξης, προβολής και ανάδειξης της περιοχής μας και θα πρέπει να τον αξιοποιήσουμε στο έπακρο".

"Με τον δήμαρχο κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη και εκ νέου υποψήφιο, θα δούμε το χωριό μας να ανακαλύπτει τη δυναμική του, να αναβαθμίζει τις υποδομές του και να αναπτύσσεται με βιώσιμο τρόπο. Δεσμεύομαι να δημιουργήσω δράσεις τουριστικής προβολής με έμφαση στη λαϊκή παράδοση ούτως ώστε να συγκεντρώσουμε πληθώρα επισκεπτών και να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα εκείνα χαρακτηριστικά της περιοχής μας.
Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Τολμάμε Μαζί". Αναγνωρίζω στον κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη την αφοσίωσή του, την ευφυία και το πάθος του για το κοινό καλό. Ζητώ τη στήριξή σας για να καταφέρουμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά και να εξελιχθούμε ανοδικά προς το καλύτερο".

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις