Δήμος Φαιστού: Στην παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη και η Γεωργία Ντάγκινη
Δήμος Φαιστού: Στην παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη και η Γεωργία Ντάγκινη

Δήμος Φαιστού: Στην παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη και η Γεωργία Ντάγκινη

Με την παράταξή "Τολμάμε Μαζί" συμπορεύεται και η κυρία Γεωργία Ντάγκινη από την Φανερωμένη.

Η κυρία Γεωργία Ντάγκινη είναι απόφοιτος της σχολής "Στατιστική, έρευνα αγοράς και δημοσκοπήσεων" εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε κατάστημα στο Τυμπάκι και είναι παντρεμένη με τον κύριο Ηρακλή Μαρκάκη με τον οποίον έχουν μαζί δύο παιδιά. Η κυρία Ντάγκινη είναι μία νέα γυναίκα, δραστήρια, με προσωπικότητα, διαμορφωμένη πολιτική άποψη για τα κοινά, με φρέσκες ιδέες και ως νέα μαμά επιθυμεί να κάνει δράσεις για τα παιδιά, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό.

Το μέλλον είναι τα παιδιά μας

Θα ήθελα να συμβάλλω στην βελτίωση και ανάπτυξη της σχέσης παιδιών και εφήβων με τον πολιτισμό στην καθημερινότητα και να μάθουν τα παιδιά ποια είναι και τι μας προσφέρουν τα πολιτιστικά αγαθά. Να προωθήσουμε την στήριξη δράσεων και προγραμμάτων που θα φέρουν τις νεότερες ηλικίες κοντά στον πολιτισμό με βιωματικό τρόπο να εξοικειωθούν με τα καλλιτεχνικά και να τους δείξουμε δρόμους που θα τους ανοίξουν νέους Ορίζοντες στη ζωή τους. Να βελτιώσουμε την κοινωνική μας ζωή και να μάθουμε στα παιδιά μας να κάνουν όνειρα και να διεκδικούν τη ζωή που επιθυμούν.

"Συμπορεύομαι με τον κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη και την παράταξη Τολμάμε Μαζί, γιατί είναι ένας άνθρωπος που προάγει τη συνεργασία και την συμμετοχική δράση. Ο κύριος Νικολιδάκης αγαπάει πολύ τα παιδιά και τους νέους και επειδή το μέλλον είναι τα παιδιά μας, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο και πιο κατάλληλο άνθρωπο για να γίνει ο Δήμαρχός μας".
Ζήτω τη στήριξή σας και υπόσχομαι να εργαστώ για τους παραπάνω στόχους με όλες μου τις δυνάμεις.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις