Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου η Υποψήφια Δήμαρχος, Μαρία Καναβάκη
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου η Υποψήφια Δήμαρχος, Μαρία Καναβάκη

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου η Υποψήφια Δήμαρχος, Μαρία Καναβάκη

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17-08, η συνάντηση της Υποψήφιας Δημάρχου Ηρακλείου, Επικεφαλής του Συνδυασμού 'Ηράκλειο Για Σένα", κ. Μαρίας Καναβάκη, με τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η κ. Καναβάκη επισκέφθηκε χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού και συνεργάτες της.

Η κ. Καναβάκη συζήτησε με τον Διοικητή κ. Γ. Χαλκιαδάκη και τον Υποδιοικητή, κ. Σ. Κτενιαδάκη αρκετά θέματα του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, με τον κ. Χαλκιαδάκη συζήτησαν το σοβαρό ζήτημα της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής και της λειτουργίας της, ενώ η κ. Καναβάκη έθεσε και το ζήτημα του Κέντρου Αλτσχαϊμερ και της Κινητής Μονάδας. Ο Διοικητής τη διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους ενώ όπως είπε έχουν γίνει οι σχετικές ενέργειες προς το Υπουργείο.

Ακόμη, κουβέντιασαν για εργασιακά θέματα, όπως το κορυφαίο ζήτημα του επικουρικού προσωπικού, ενημερώθηκε από τον κ. Χαλκιαδάκη για το προσωπικό που εργάζεται στο νοσοκομείο και τις ανάγκες τους και τόνισε:

"Είναι αδιαμφισβήτητη και κορυφαία η αξία του  εθνικού δημόσιου συστήματος υγείας. Αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα του ΠΑΓΝΗ που είναι και πανεπιστημιακό νοσοκομείο με πολύ καλές υπηρεσίες προς τους ασθενείς. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και ως νέα Δημοτική Αρχή, εφόσον εκλεγούμε, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε", δήλωσε η Υποψήφια Δήμαρχος, στο περιθώριο της συνάντησης αυτής

Ο κ. Χαλκιαδάκης από την πλευρά του, αναφέρθηκε σε ζητήματα όπως τα αδέσποτα, η καθαριότητα, και το μείζον θέμα του νερού που αποτελούν κορυφαία προβλήματα για την ομαλή λειτουργία του μεγαλύτερου νοσηλευτικού ιδρύματος της Κρήτης.

Θα ακολουθήσει νέα συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις