Στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη και η Καίτη Καλογεράκη
Στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη και η Καίτη Καλογεράκη

Στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη και η Καίτη Καλογεράκη

Η Καίτη Καλογεράκη θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του υποψήφιου Δήμαρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη «Τολμάμε Μαζί» στις απερχόμενες εκλογές του Οκτωβριου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας την κυρία Καίτη Καλογεράκη από τις Μοίρες.

Η κυρία Καλογεράκη είναι ενεργό και δραστήριο μέλος της κοινωνίας μας, γεννημα-θρέμμα Μοιριανή και έχει μια κόρη, πτυχιούχο Φυσιοθεραπεύτρια.
Πατέρας της είναι ο αείμνηστος Εμμανουήλ Καλογεράκης ο οποίος έχει μακρά πορεία στην αυτοδιοίκηση. Γαλουχημενη σε ένα σπίτι όπου γίνονται διαρκώς συζητήσεις πολιτικού περιεχομένου δεν θα μπορούσε και η ίδια να απέχει από τα κοινά και τη δημόσια ζωή.

"Στηρίζω τον επικεφαλής της παράταξης Τολμάμε Μαζί, κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη γιατί είναι ένας άνθρωπος με δυνατό το αίσθημα της ευθύνης και του καθήκοντος. Είναι ένας άνθρωπος ευγενικός και σεβαστός, με γνώσεις και εμπειρία που τα δείχνει στην πράξη και όχι σε ανούσιες προβολές. Είναι ένας άνθρωπος με ήθος, μετρημένος που δουλεύει σκληρά για το καλό του τόπου του.Τα δείγματα της σκληρής δουλειάς που έχει κάνει θα φανούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Ποτέ δεν βρήκα κλειστή την πόρτα του, όποτε χρειάστηκε και γι αυτό συμπορεύομαι μαζί του, γιατί θεωρώ ότι έτσι πρέπει να είναι ο σωστός Δήμαρχος. Τολμάω Μαζί με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη και ζητάω την ψήφο σας για να κάνουμε το δήμο μας καλύτερο».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις