Λαγουδάκης Μανόλης: "Με ρεαλισμό, δουλειά, επιμονή και θέληση θα πετύχουμε για έναν καλύτερο Δήμο Γόρτυνας"
Λαγουδάκης Μανόλης: "Με ρεαλισμό, δουλειά, επιμονή και θέληση θα πετύχουμε για έναν καλύτερο Δήμο Γόρτυνας"

Λαγουδάκης Μανόλης: "Με ρεαλισμό, δουλειά, επιμονή και θέληση θα πετύχουμε για έναν καλύτερο Δήμο Γόρτυνας"

Λαγουδάκης Μανόλης: "Με ρεαλισμό, δουλειά, επιμονή και θέληση θα πετύχουμε για έναν καλύτερο Δήμο Γόρτυνας"Σε αυτές τις εκλογές που είναι κρίσιμες για την επόμενη πενταετία στους Δήμους, αποφάσισα να συμμετέχω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γόρτυνας, θέλοντας να υπηρετήσω τον τόπο που γεννήθηκα και αγαπώ.

Για τον λόγο αυτό, καλώ τους πολίτες του Δήμου Γόρτυνας, να εμπιστευτούν τη παράταξη "Μεγάλη Γόρτυνα" (Υποψ. Δήμαρχος Μιχάλης Κοκολάκης) και να μας δώσουν την ευκαιρία να φτιάξουμε μαζί, έναν αξιοπρεπή Δήμο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των δημοτών.

Να δημιουργήσουμε έναν Δήμο που θα μειώνει τις ανισότητες και θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες για όλους. Έναν Δήμο πρότυπο, με φιλικές υπηρεσίες προς το πολίτη, αλλά και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες όπου υπάρχουν, με όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μας δίνουν τη δυνατότητα, ώστε να υλοποιήσουμε μελέτες, απαραίτητες για την άντληση κονδυλίων.

Ν' αξιοποιήσουμε τη Δημοτική περιουσία προς όφελος των πολιτών, με απόλυτη διαφάνεια.

Υποσχόμαστε ότι θα είμαστε διεκδικητικοί απέναντι σε όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να φέρουμε στον τόπο μας δράσεις και έργα που θα δώσουν πνοή και ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα.

Γνωρίζουμε τα προβλήματα και ποιες είναι οι βασικές προτεραιότητες που απαιτούνται, για να βελτιωθούν οι υποδομές του Δήμου. Επιβάλλεται να δημιουργήσουμε τις συνθήκες με συνολικό σχεδιασμό ολοκληρωμένων παρεμβάσεων, που μπορούν να υλοποιηθούν στον Δήμο μας.

Η παράταξη στελεχώνεται με πρόσωπα ικανά που διαθέτουν όρεξη για προσφορά και σχέδιο για την επόμενη μέρα.

Χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με ρεαλισμό, δουλειά, επιμονή και θέληση για να πετύχουμε!


ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γόρτυνας (Μεγάλη Γόρτυνα)
Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου
Εκλεγμένος Αντιπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων

Ο Λαγουδάκης Μανόλης είναι Αστυνομικός Απόφοιτος της Σχολής Αστυφυλάκων και Απόφοιτος της Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας του πρώην Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις