Ο Γρηγόρης Χρυσοβέργης στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας»
Ο Γρηγόρης Χρυσοβέργης στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας»

Ο Γρηγόρης Χρυσοβέργης στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας»

ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ 2023

Την απόφαση να βρίσκεται μαζί με τον Μιχάλη Καραμαλάκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έλαβε ο επιχειρηματίας, Γρηγόρης Χρυσοβέργης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο κ. Χρυσοβέργης με τον Υποψήφιο Δήμαρχο, τέθηκε το σχέδιο αναβάθμισης της πόλης και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Ηρακλείου που έχει εκπονήσει ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας».

«Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Ηράκλειο η πόλη μας». Μετά από συνάντηση που είχα με τον Μιχάλη Καραμαλάκη συνειδητοποίησα πως οι απόψεις μας ταυτίζονται για το αύριο της πόλης μας. Ζω και εργάζομαι στο κέντρο του Ηρακλείου και μοιράζομαι κοινές αγωνίες και όνειρα για μια καλύτερη πόλη για εμάς και τα παιδιά μας. Είμαι σίγουρος πως το Ηράκλειο μπορεί να γίνει πιο όμορφο, καθαρό, λειτουργικό, σύγχρονο και τελικά πιο φιλικό για εμάς τους πολίτες αλλά και για τους επισκέπτες μας. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στα κοινά, γνωρίζω όμως καλά τα θέματα της πόλης μας και έχω όρεξη, θέληση και ενθουσιασμό για να προσφέρω σε αυτή την προσπάθεια με όλες μου τις δυνάμεις».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις