Η Καλλιόπη Καλοχριστιανάκη υποψήφια με την παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας»
Η Καλλιόπη Καλοχριστιανάκη υποψήφια με την παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας»

Η Καλλιόπη Καλοχριστιανάκη υποψήφια με την παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας»

Δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και Υποψήφια με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» θα είναι η εφοριακός, υπάλληλος της ΔΟΥ Ηρακλείου Καλλιόπη Καλοχριστιανάκη. 

Στη συνάντηση που είχε η κ. Καλοχριστιανάκη με τον κ. Καραμαλάκη, συζητήθηκαν τα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ επίσης στάθηκε στο όραμα του Υποψήφιου Δημάρχου για ένα νέο, βιώσιμο, σύγχρονο και λειτουργικό Ηράκλειο. Η ίδια δήλωσε τα παρακάτω:

«Για την επίτευξη του κοινού στόχου της οικοδόμησης από όλους μαζί, του νέου Δήμου Ηρακλείου επιθυμώ να καταθέσω από την πλευρά μου τις γνώσεις και την εμπειρία μου από την καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου. Κίνητρο για να είμαι υποψήφια με την παράταξη του Μιχάλη Καραμαλάκη «Ηράκλειο, η Πόλη μας», αποτελεί η μεγάλη μου επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας είναι ένας μοναδικός άνθρωπος με όραμα πραγματικό, ισχυρή θέληση, ικανότητες και εμπνευσμένος ώστε να καθοδηγήσει τους συνεργάτες του και να φτιαχτεί ένα νέο Ηράκλειο αντάξιο του παρελθόντος του, αλλά και των προσδοκιών μας.
Ο Δήμος Ηρακλείου έχει ανάγκη το πρακτικό πνεύμα ενός ενεργού και μαχητικού δημάρχου που να επιλύει αποτελεσματικά τα προβλήματα και να μας οδηγεί μπροστά». 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις