Στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη η Αγγελιδάκη Ράνια
Στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη η Αγγελιδάκη Ράνια

Στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη η Αγγελιδάκη Ράνια

Νέα προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Η κυρία Αγγελιδάκη Ράνια με καταγωγή από τη Γρηγοριά, κατοικεί τα τελευταία χρόνια μόνιμα στο Τυμπάκι.
Είναι ιδιωτική υπάλληλος και έχει τέσσερα παιδιά.

Είναι κόρη του Μύρωνα Αγγελιδάκη, ο οποίος έχει σημειώσει μακρά πορεία στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής, ως Πρόεδρος του χωριού αλλά και ως αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Τυμπακίου. Η κυρία Αγγελιδάκη είναι διατεθειμένη να δουλέψει για να προστατεύσει τα συμφέροντα της περιοχής μας, είναι άνθρωπος με διάθεση προσφοράς χωρίς ανταπόδοση. Χαιρόμαστε που έχουμε στην παράταξη μας έναν άνθρωπο που είναι αγωνιστής της ζωής και ξέρει να τολμάει και να διεκδικεί.

"Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη και επειδή θέλω να τον δω ξανά Δήμαρχο, τον στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις.

Είναι άνθρωπος ευαισθητοποιημένος με κοινωνική ευθύνη. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στην κοινωνία μας και διαθέτει εμπειρία καθώς έχει υπηρετήσει στην αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις. Είναι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει και δουλεύει ακούραστα για το καλό της περιοχής μας. Είναι ανοιχτόμυαλος και εμπνέει αξιοπιστία. Ο κύριος Γρηγόρης Νικολιδάκης, είναι ένας άνθρωπος που θα κάτσει να ακούσει τις απόψεις των πολιτών και θα λάβει υπόψη τις ανάγκες κάθε κοινότητας.

Για αυτούς τους λόγους, συστρατεύομαι μαζί του και ζητώ τη στήριξή σας".

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις