Ανακοίνωση παράταξης “Φαιστός-Συμμαχία Προόδου” για το περιστατικό τραυματισμού του 29χρονου με σφαίρα
Ανακοίνωση παράταξης “Φαιστός-Συμμαχία Προόδου” για το περιστατικό τραυματισμού του 29χρονου με σφαίρα

Ανακοίνωση παράταξης “Φαιστός-Συμμαχία Προόδου” για το περιστατικό τραυματισμού του 29χρονου με σφαίρα

Αναφορικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες γύρω από τον τραυματισμό ενός 29χρονου νέου από τη Γαλιά του Δήμου Φαιστού που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι και που δίνει μάχη για τη ζωή του, η δημοτική παράταξη “Φαιστός- Συμμαχία Προόδου” εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, καταδικάζοντας απερίφραστα κάθε μορφή ένοπλης συμπεριφοράς.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250
“Μια σύγχρονη κοινωνία και ένας μεγάλος Δήμος όπως είναι ο Δήμος Φαιστού οφείλει να μην κλείνει τα μάτια μπροστά σε σοβαρά κοινωνικά θέματα, όπως είναι τα επαναλαμβανόμενα, κατά καιρούς, στην περιοχή μας φαινόμενα ακραίων συμβάντων που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, γεγονός που βλέπουμε, δυστυχώς, να συμβαίνει συχνά στα μέρη μας.

Με πραγματικό -γονεϊκό!- ενδιαφέρον αξίζει να προστατεύσουμε κυρίως τη νέα γενιά συνδημοτών μας από αρνητικές καταστάσεις και συμπεριφορές που τους θέτουν σε κίνδυνο, καταστρέφοντας, συχνά, ζωές.

Ως Δήμος αξίζει να σκύψουμε πάνω στο σημαντικό αυτό θέμα, ακόμα και συγκαλώντας ένα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, πρωτοβουλία που σκοπεύουμε να λάβουμε άμεσα ως Αντιπολίτευση Δήμου Φαιστού, εφόσον δεν βλέπουμε να υπάρχει η παραμικρή πρόθεση και η ανάλογη κοινωνική ευαισθησία από πλευράς της νυν Δημοτικής Αρχής για να το πράξει.

Προσωπικά, ως Επικεφαλής της Παράταξης όλων των Δημοτών και των Δημοτισσών “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”, δεσμεύομαι ότι θέματα που αφορούν την προστασία της κοινωνίας και ειδικά του πιο ευάλωτου κομματιού της, τη νεολαία μας, θα αποτελούν καίρια προτεραιότητα για μας.
Εγώ ο ίδιος υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, σε συνεργασία όπου χρειαστεί με όλους τους αρμόδιους φορείς, για να προστατέψω τη γενιά των παιδιών μας, το παρόν τους και το μέλλον τους!”

Γιάννης Μαθιουδάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού
Επικεφαλής της Παράταξης
“Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή phaistosnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις