Ο Λαντζουράκης Μιχάλης στο "πλευρό" του Γρηγόρη Νικολιδάκη
Ο Λαντζουράκης Μιχάλης στο "πλευρό" του Γρηγόρη Νικολιδάκη

Ο Λαντζουράκης Μιχάλης στο "πλευρό" του Γρηγόρη Νικολιδάκη

Ο κύριος Λαντζουράκης Μιχάλης στο "πλευρό" του Γρηγόρη Νικολιδάκη ενόψει των ερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αναλυτικά:

Ο κύριος Λαντζουράκης Μιχάλης από το Κλήμα, "Τολμάει Μαζί" μας! Χαιρόμαστε που έχουμε στην παράταξή μας, υποψήφιο έναν άνθρωπο άξιο και δραστήριο, εργατικό, που με συνέπεια εργάζεται όλα αυτά τα χρόνια και προσφέρει αφιλοκερδώς στον τόπο του.

Ο κύριος Μιχάλης Λαντζουράκης είναι μόνιμος κάτοικος στο Κλήμα, παντρεμένος με την κομμώτρια Νίκη Ανδρουλιδάκη από τις Μοίρες και έχουν μαζί δύο παιδιά. Ασχολείται με τα αγροτικά ενώ εργάζεται και ως οδηγός τουριστικών λεωφορείων. Είναι πρόεδρος της τοπικής κοινότητας στο Κλήμα, ενώ παλαιότερα έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού. Έχει μακρά πορεία στα κοινά και προσπαθεί συνεχώς για την ανάπτυξη και την πρόοδο του δήμου μας. Αυτή την τετραετία με δικές του ενέργειες ο δήμος Φαιστού προχώρησε στην ασφαλτόστρωση του χωριού ενώ άσκησε πιέσεις για το πρόγραμμα του βιολογικού στο χωριό.

"Λόγω της άριστης συνεργασίας που είχα με το Δήμαρχο κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη, καθώς σε ότι και αν του ζήτησα ήταν στο πλευρό μου και βοήθησε όπως μπορούσε το χωριό, πήρα την απόφαση να συνταχθώ στο πλάι του και να τον στηρίξω στον εκλογικό του αγώνα.

Έχω συζητήσει μαζί με τον κύριο Νικολιδάκη δράσεις και πολιτικές που θεωρούμε ότι είναι σημαντικές για την ανάπτυξη της περιοχής και θέλω με όλες μου τις δυνάμεις να τον βοηθήσω στην υλοποίηση του προγράμματος του.

Λόγω του επαγγέλματός μου, έχω μεγάλη τριβή με τους τουρίστες. Πιστεύω πολύ ότι ο τουρισμός και ο πολιτισμός αλληλοσυνδέονται στενά και αποτελούν αλληλοενισχυόμενους παράγοντες για την αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής. Η ανάπτυξη του τουριστικού τομέα βοηθά στην προώθηση και διάδοση του πολιτισμού ενός τόπου και συμβάλλει στην διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Τα τελευταία χρόνια στο χωριό έχω αγωνιστεί πολύ για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του τόπου μου. Η αύξηση του αριθμού των τουριστών που πήραν την απόφαση να εγκατασταθούν μόνιμα στην περιοχή, έχει συμβάλλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας, στην αναζωογόνηση της τοπικής οικονομίας αλλά και των τοπικών επιχειρήσεων. Το χωριό έχει διαμορφώσει μία άλλη αισθητική, έχουν έρθει οι επενδύσεις και αρκετά οικονομικά έσοδα, έχουν ανακατασκευαστεί και εκσυγχρονιστεί σπίτια και το χωριό έχει πάρει ζωή. Οφείλουμε να κάνουμε δράσεις για να ενισχύσουμε την αλληλεπίδραση μας με τους τουρίστες διευρύνοντας έτσι τον ορίζοντα της περιοχής μας και διαδίδοντας τα τοπικά ήθη – έθιμα, την κουλτούρα και τις παραδόσεις μας.

Ζητώ τη στήριξη σας, για να μου δώσετε την ευκαιρία να αγωνιστώ τίμια και με συνέπεια ώστε να βελτιώσω την τοπική κοινότητα και να επηρεάσω θετικά τη ζωή των συμπολιτών μου".

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις