Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Τολμάμε Μαζί" ο Στέλιος Φραγκιαδάκης
Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Τολμάμε Μαζί" ο Στέλιος Φραγκιαδάκης

Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Τολμάμε Μαζί" ο Στέλιος Φραγκιαδάκης

Στην παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη «ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ» ο κ. Στέλιος Φραγκιαδάκης, γνωστός στην τοπική κοινωνία μέσα από την ενασχόληση του με τα κοινά.

Σε σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο Δήμαρχος Φαιστού και εκ νέου υποψήφιος, Γρηγόρης Νικολιδάκης αναφέρει:

 

Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας, τον κύριο Στέλιο Φραγκιαδάκη! Έναν άνθρωπο αξιόλογο, εργατικό, ένα πρόσωπο σεβαστό και αγαπητό στο κοινωνικό μας περίγυρο, που ασχολείται πολλά χρόνια με τα αυτοδιοικητικά δρώμενα και έχει δείξει το έργο και την αξία του!

Ο κύριος Φραγκιαδάκης είναι παντρεμένος με την κυρία Μαρία Λεονταράκη και έχουν μαζί τρία παιδιά.

Είναι Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βοριζίων ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου. Είναι μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Μελισσοκόμων Ανατολικής Κρήτης, ασχολείται χρόνια με τη μελισσοκομία αναπτύσσοντας δράση στη βελτιστοποίηση του παραγόμενου προϊόντος, δίνοντας ένα εξαγωγικό χαρακτήρα στο μέλι που αποτελεί έναν από τους θησαυρούς της περιοχής μας.

Ο κύριος Φραγκιαδάκης σχετικά με τα έργα που έχουν γίνει στο χωριό του δηλώνει:

"Τολμήσαμε να ολοκληρώσουμε ένα έργο που εξυπηρετεί χιλιάδες ανθρώπους και αυτό είναι ο πολύπαθος δρόμος που ενώνει τη Νίδα με τα Βορίζια, εξυπηρετώντας ανθρώπους που ασχολούνται με τη μελισσοκομία, την κτηνοτροφία, τα αγροτικά και πλήθος άλλων κατοίκων. Ανακατασκευάσαμε το Δημοτικό Σχολείο Βοριζίων, ένα στόχο πού τρέξαμε πάρα πολύ για να καταφέρουμε να τον υλοποιήσουμε και να συνεισφέρουμε στην παιδεία και στην πνευματική ανάπτυξη των παιδιών μας. Δημιουργήσαμε μία καινούργια Παιδική Χαρά στο χωριό, ρίξαμε 600 κυβικά μπετόν σε προβληματικούς αγροτικούς δρόμους περιμετρικά και εντός του χωριού, συντηρούμε την αγροτική οδοποιία και βελτιώνουμε επαρχιακούς δρόμους και χωματόδρομος που χρησιμοποιεί κανονικά καθημερινά πλήθος συμπολιτών μας. Έχουμε πολλά ακόμα σε πρόγραμμα τα οποία θα υλοποιηθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα και είναι ήδη προγραμματισμένα και έτοιμα να ξεκινήσουν όπως το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 5 x 5, η κατασκευή του οποίου ξεκινάει εντός του επόμενου διαστήματος".
" Τολμαω Μαζί με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη γιατί έχει προωθήσει την ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες και οι αποφάσεις του βασίζονται πάντα στο κοινό καλό και την ανάγκη για βιώσιμη ανάπτυξη. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα δήμαρχο που προωθεί την ευρύτερη συμμετοχή των πολιτών στο Δήμο, που ενθαρρύνει το διάλογο και που ακούει τις απόψεις και τις ανησυχίες των πολιτών.
Στηριζω τον Γρηγόρη Νικολιδάκη γιατί είναι ενωτικός και υπάρχει θετικό κλίμα συνεργασίας και προόδου.
Ζητώ τη στήριξή και την ψήφο σας, για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του Δήμου μας και για να δούμε αυτή την τετραετία που μας έρχεται, να παίρνουν σάρκα και οστά όλα τα έργα για τα οποία έχουμε διεκδικήσει χρηματοδοτήσεις".

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις