Ο Στέλιος Βεϊσάκης υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Νικολιδάκη
Ο Στέλιος Βεϊσάκης υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Νικολιδάκη

Ο Στέλιος Βεϊσάκης υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Νικολιδάκη

Ο Στέλιος Βεϊσάκης υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Νικολιδάκη

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας τον κύριο Στέλιο Βεϊσάκη, από τις Μοίρες, με καταγωγή από την Γαλιά, ένα νέο, δυναμικό άνθρωπο, μία δημιουργική προσωπικότητα, που έρχεται με πολλές φρέσκιες ιδέες και όραμα να ενισχύσει τον αγώνα μας διεκδικώντας ένα σύγχρονο Δήμο, με σπουδαίες προοπτικές ανάπτυξης!

Ο κύριος Στέλιος Βεισάκης, είναι πατέρας τριών παιδιών και υπηρετεί ως αστυνομικός το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας τα τελευταία 14 χρόνια, και συγκεκριμένα στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς.

Ο Στέλιος είναι ιδρυτής και πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου μαχητικών αθλημάτων στα Καπαριανά.

Τον ενδιαφέρει πάρα πολύ να αποκτήσει ο Δήμος Φαιστού αθλητικές εγκαταστάσεις, χώροι άθλησης και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους, να δημιουργήσει προγράμματα αθλητικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα που θα προσφέρουν μία πληθώρα δραστηριοτήτων για δημιουργική απασχόληση.

Πάρκα και παιδικές χαρές για τις οικογένειες και τα παιδιά που θέλουν οικογενειακώς εξορμήσεις.

Θέλει να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις και όποιο τρόπο μπορεί, ώστε να δημιουργηθούν χώροι ανάπλασης πρασίνου για να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής όλων των πολιτών αλλά και των οικογενειών που έχουν παιδιά και επιθυμούν με ασφάλεια να επιδοθούν σε δραστηριότητες, να έρθουν σε επαφή με το περιβάλλον αποκτώντας ερεθίσματα, να παίξουν ξέγνοιαστα δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις.

“Αποφάσισα να αναμιχθώ ενεργά με τα κοινά του Δήμου μας για να βοηθήσω στην αναζήτηση λύσεων σε προβλήματα που μας αγγίζουν όλους και είναι για το καλό όλων μας.
Θέλω να φανώ χρήσιμος στην κοινωνία και να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου στη δημιουργία ενός καλύτερου τόπου πάνω από όλα για τα παιδιά μας.
Έχοντας ανοιχτό μυαλό και θετικό πνεύμα συνεργασίας, θα προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις όσα μπορώ στον τόπο μου και θα αγωνιστώ για να παράξουμε έργο.
Τολμάω και εγώ μαζί με τον κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη, γιατί είδα το έργο του και τη διαχείριση που έκανε την τετραετία που μας πέρασε, τον δύσκολο αγώνα που έδωσε την περίοδο του κορωνοϊού, τις πρωτοφανείς συνθήκες που είχε να διαχειριστεί και παρόλα αυτά κατάφερε και εξασφάλισε για το Δήμο Φαιστού τις μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις που έχουν έρθει ποτέ στο Δήμο μας!
Περιμένω να υλοποιηθούν οι μελέτες που έχουν ήδη εγκριθεί για τον εκσυγχρονισμό του δήμου μας, έχω εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και θεωρώ ότι είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο γι’ αυτή τη θέση.
Ζήτω τη στήριξή σας για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής του Δήμου μας, να ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για το Δήμο που μας αξίζει! Για εμάς και για τα παιδιά μας”!

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις