Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Νίκος Συριγωνάκης: «Συνεχίζουμε με τον Σταύρο Αρναουτάκη»
Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Νίκος Συριγωνάκης: «Συνεχίζουμε με τον Σταύρο Αρναουτάκη»

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Νίκος Συριγωνάκης: «Συνεχίζουμε με τον Σταύρο Αρναουτάκη»

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Την εκ νέου υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη, ανακοίνωσε ο Νίκος Συριγωνάκης.

Στη δήλωση του αναφέρει: «Φίλες και φίλοι, Στις επικείμενες εκλογές (08 Οκτωβρίου 2023) συμμετέχουμε και συνεχίζουμε με τον Σταύρο Αρναουτάκη την κοινή μας προσπάθεια για την Κρήτη που ονειρευόμαστε για μας και τα Παιδιά μας .

Τα προηγούμενα χρόνια, με όραμα, στρατηγικό σχεδιασμό και συνέπεια στη δράση, δημιουργήσαμε με επιτυχία τις προϋποθέσεις για τον ολικό μετασχηματισμό του τόπου μας. Με σεβασμό στην ιστορία και στο περιβάλλον, θέσαμε τις βάσεις για μια Περιφέρεια που θα πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη και στην καινοτομία, όχι μόνο σε Τοπικό και Εθνικό αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Με την ίδια αφοσίωση στην Κρήτη και στους ανθρώπους της, με την ίδια πίστη στις προοπτικές της, με ρίζες και φτερά συνεχίζουμε την προσπάθεια. Οι προκλήσεις εξακολουθούν και είναι πολλές. Είμαστε σε θέση όμως να ατενίζουμε το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των Εθνικών και Ευρωπαϊκών φορέων, ξέρουμε να δημιουργούμε συναινέσεις και να περιφρουρούμε την ενότητα, διαθέτουμε πολύτιμη εμπειρία στο να κατακτούμε δύσκολους
και περίπλοκους στόχους.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ το έργο έχοντας πια χαρτογραφήσει πλήρως το δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου που πρέπει να ακολουθήσει ο τόπος. Ξέρουμε που και πως θα πάμε και θέτουμε προτεραιότητα, τα οφέλη αυτής της προόδου να διαχυθούν σε όλα τα στρώματα του πληθυσμού. Μέτοχοι της ανάπτυξης να είναι ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι συμπολίτες μας.

Σε αυτήν πορεία σας θέλουμε συνοδοιπόρους.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την Αγάπη και την Εμπιστοσύνη.

Μαζί χτίζουμε την Κρήτη που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις