Δύο νέοι υποψήφιοι με την παράταξη "Τολμάμε Μαζί"
Δύο νέοι υποψήφιοι με την παράταξη "Τολμάμε Μαζί"

Δύο νέοι υποψήφιοι με την παράταξη "Τολμάμε Μαζί"

Σε Πέρι και Βώρους

Δύο ακόμα νέους υποψήφιους ανακοίνωσε για την παράταξη «ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ» ο Δήμαρχος Φαιστού κι εκ νέου υποψήφιος κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης.
Πρόκειται για τον Βασίλη Γιαμπουλάκη, ο οποίος συμμετέχει ως υποψήφιος στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Περίου και τον Μιχάλη Γκερεδάκη ο οποίος συμμετέχει ως υποψήφιος στο τοπικό ψηφοδέλτιο των Βώρων.

«Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας δύο ακόμα νέους ανθρώπους, με γνώσεις στη διοίκηση και τα κοινά, με όρεξη για δουλειά και όραμα για ανάπτυξη και παραγωγή έργου»
αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, ο οποίος και προσθέτει: «Τόσο ο Βασίλης Γιαμπουλάκης, όσο και ο Μιχάλης Γκερεδάκης νοιάζονται για τον Δήμο μας και τον τόπο τους κι είναι υποψήφιοι με τους οποίους μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα κι έναν στόχο να συνεχίσει η αναπτυξιακή προοπτική του δήμου μας.
Είναι γνωστό το γεγονός πως ήδη έχουν υλοποιηθεί δράσεις και προωθούνται έργα που θέτουν το δήμο μας σε πρώτο πλάνο. Αυτές οι δράσεις κι αυτές οι ενέργειες πρόκειται να συνεχιστούν, προσδίδοντας στο Δήμο μας ακόμα μεγαλύτερη υπεραξία».

Αναφέρεται ότι ο Βασίλης Γιαμπουλάκης είναι πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης κι εργάζεται σε μία κατασκευαστική εταιρία. Είναι οικογενειάρχης και πατέρας δύο αγοριών.

Ο Μιχάλης Γκερεδάκης εργάζεται σε επιχείρηση πώλησης γεωπονικών ειδών. Δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στα κοινά, ενώ είναι Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου των Βώρων.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις