Στην Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου ο Δημήτρης Πιτσικάκης
Στην Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου ο Δημήτρης Πιτσικάκης

Στην Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου ο Δημήτρης Πιτσικάκης

Στα εγκαίνια της Παγκρήτιας Αγροκτηνοτροφικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου «Εκεί που η παράδοση συναντά το μέλλον» παρευρέθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, Δημήτρης Πιτσικάκης με μέλη και υποψήφιους, της Συνεργασίας Ευθύνης, όπως: Μανώλη Παπαδωμανωλάκη, Κώστα Μπουμάκη, Ευριπίδη Φθενό, Δημήτρη Φασουλάκη, Νίκο Ανδρουλάκη, Γιώργο Μπαλάσκα, Μύρων Μαυρογιάννη, Λίνα Κουκιαδάκη, Μαρία Χαχλιουτάκη και Νεκταρία Φιολιτάκη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Μινώα Πεδιάδος έγιναν από τον Υπουργό Αγροτικης Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέα, των Υφυπουργών Διονύση Σταμενίτη και Σταύρου Κελέτση, των Γενικών Γραμματέων του ΥΠΑΑΤ Κώστα_Μπαγινέτα, Δημήτρη Παπαγιαννίδη, και Γιώργου Στρατάκου, των Δημάρχων του Ν. Ηρακλείου, Αντιπεριφερειαρχών και Προέδρων των Επιμελητηρίων.
Ο υποψήφιος δήμαρχος και τα μέλη του περιηγήθηκαν τις εγκαταστάσεις της έκθεσης και επισκέφτηκαν και το περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου, είναι η πιο σημαντική αγροτική έκθεση της Κρήτης και δίνει κάθε χρόνο την δυνατότητα σε παραγωγούς, αγρότες και επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον πρωτογενή τομέα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις