Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γ. Μαθιουδάκης για τους συμμετέχοντες στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις

Μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού, Γιάννης Μαθιουδάκης, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός, Συμμαχία Προόδου», δήλωσε τα εξής:

«Η χαρά όσων μαθητών και μαθητριών πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είναι και δική μας χαρά καθώς οι σπουδές τους αποτελούν, πέρα από την προσωπική τους αξιέπαινη επιτυχία, ελπίδα για ολόκληρη την κοινωνία και τον δήμο μας για ένα καλύτερο, πιο δημιουργικό μέλλον, με μια σπουδαγμένη γενιά στην πρώτη γραμμή!

Συγχαίρουμε όλους και όλες που πέτυχαν τους στόχους τους και θυμίζουμε σε εκείνους & εκείνες που δεν τα κατάφεραν ότι η ζωή δίνει πάντα ευκαιρίες σε όσους δεν το βάζουν κάτω αλλά ξέρουν να αγωνίζονται και, αν χρειαστεί, να προσπαθούν ξανά.

Ασφαλώς και δεν θα μπορούσαμε να μην συγχαρούμε και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς όλων των παιδιών που στάθηκαν στο πλάι τους, ενθάρρυναν την προσπάθεια τους, συμμετείχαν στις αγωνίες τους, χάρηκαν στη χαρά τους, είναι έτοιμοι να στηρίξουν μια νέα προσπάθεια τους. Εύγε σε όλους!».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις