Στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη και η Άρτεμις Φιλιουδάκη – Τσαφαντάκη
Στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη και η Άρτεμις Φιλιουδάκη – Τσαφαντάκη

Στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη και η Άρτεμις Φιλιουδάκη – Τσαφαντάκη

Μία ακόμα σημαντική και δυναμική υποψηφιότητα εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Φαιστού κι εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη. 

Πρόκειται για την Άρτεμις Φιλιουδάκη – Τσαφαντάκη, η οποία τα τελευταία 15 χρόνια κατέχει διευθυντικές θέσεις στον τραπεζικό χώρο και κατεβαίνει υποψήφια στο ψηφοδέλτιο κορμού για τις Μοίρες.

«Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας την Άρτεμις Φιλιουδάκη – Τσαφαντάκη, μία δραστήρια κι επιτυχημένη γυναίκα, η οποία έχει πολλή μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο και τον χώρο εν γένει των οικονομικών» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού και προσθέτει: 

«Θεωρούμε ότι η εμπειρία και οι γνώσεις της Άρτεμις, έρχονται να λειτουργήσουν προσθετικά στην όλη προσπάθεια που υλοποιούμε και να ενισχύσουν το όραμα μας για μια συνολική αναπτυξιακή προοπτική του τόπου». 

Η Άρτεμις Φιλιουδάκη – Τσαφαντάκη εργάζεται στον τραπεζικό κλάδο από το 2000, ενώ από το 2008 κι έπειτα κατέχει διευθυντικές θέσεις. Είναι μητέρα τριών παιδιών, ενώ εκτός από την επαγγελματική της δραστηριότητα σε θέσεις ευθύνης, δραστηριοποιείται παράλληλα και υποστηρίζει την οικογενειακή επιχείρηση εστίασης που διατηρεί ο σύζυγος της. 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις