Ηράκλειο: Χειρουργήθηκε αλλά περιμένει μήνες να του αφαιρέσουν τα βοηθητικά μέταλλα - "Δεν υπάρχουν αναισθησιολόγοι"
Ηράκλειο: Χειρουργήθηκε αλλά περιμένει μήνες να του αφαιρέσουν τα βοηθητικά μέταλλα - "Δεν υπάρχουν αναισθησιολόγοι"

Ηράκλειο: Χειρουργήθηκε αλλά περιμένει μήνες να του αφαιρέσουν τα βοηθητικά μέταλλα – "Δεν υπάρχουν αναισθησιολόγοι"

Με την 7η ΥΠΕ Κρήτης τα έβαλε και δικαίως αναγνώστης του iraklionews.gr ο οποίος μέσω ενός μηνύματος – καταγγελίας αποδεικνύει την αγανάκτηση του προς τους ιθύνοντες. 

Συγκεκριμένα, ο ασθενής Κ.Κ είχε χειρουργηθεί μετά από τροχαίο στο Βενιζέλειο στα τέλη του 2022 αλλά από τον Απρίλιο περιμένει να τον καλέσουν στο νοσοκομείο ώστε να αφαιρεθούν τα βοηθητικά μέταλλα απ' το χειρουργείο.

Τρεις μήνες μετά την ημερομηνία που του είχε δοθεί ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο ασθενής ακόμα περιμένει την ειδοποίηση με τους υπεύθυνους να του απαντούν διαρκώς πως δεν υπάρχουν αρκετοί αναισθησιολόγοι και έχουν προτεραιότητα άλλα χειρουργεία.

Η καταγγελία του Κ.Κ: 

"Είχα χειρουργηθεί τέλη του 2022 μετά από τροχαίο στην ορθοπεδική κλινική Βενιζελείου…με τη δύναμη του Θεού και την άψογη συνεργασία του γιατρού μου τον οποίο ευχαριστώ έφτασε η ώρα της αφαίρεσης των βοηθητικών μετάλλων στις αρχές Απριλίου. Από τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς μου περιμένοντας καθημερινά να με καλέσουν για την αποκατάσταση εάν ποτέ βρεθεί γιατρός αναισθησιολόγος
Στις ερωτήσεις μου γιατί να περιμένω εδώ και 3 μήνες υποφέρωντας μου είπαν ότι γίνεται ένα χειρουργείο το μήνα λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων…εύγε 7η ΥΠΕ Κρήτης

Ο ασθενής
Κ.Κ."

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις