Το "ευχαριστώ" του Μάξιμου Σενετάκη στον Μητσοτάκη για το Υφυπουργείο Ανάπτυξης – "Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό"

Ο Ηρακλειώτης Βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης, είναι και επίσημα Υφυπουργός Ανάπτυξης όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Νέα κυβέρνηση: Τα ονόματα όλων των υπουργών

Ο Μάξιμος Σενετάκης ευχαρίστησε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη τονίζοντας πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να αποδώσει τα μέγιστα, υπογραμμίζοντας πως η ευθύνη είναι μεγάλη.

Αναλυτικά είπε: "Ευχαριστώ πολύ τον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis για την μεγάλη τιμή να μου εμπιστευτεί μια κυβερνητική θέση ευθύνης πόσο μάλλον τη θέση του υφυπουργού Ανάπτυξης.
Η ευθύνη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς από την αποτελεσματικότητα μας στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου θα κριθεί η τήρηση της προεκλογικής δέσμευσης της ΝΔ για περισσότερες δουλειές, υψηλότερους μισθούς.
Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να κερδίσουμε τη νέα μάχη που έχουμε μπροστά μας, όπως το πράττω όλα αυτά τα χρόνια, ως στέλεχος και βουλευτής αυτής της παράταξης.
Θερμές ευχαριστίες και σε όλους όσοι πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν με τον τρόπο που μπόρεσε ο καθένας.
Η ανάληψη των νέων μου καθηκόντων αποτελεί το θετικό επιστέγασμα μιας πορείας που ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια και η αφετηρία μιας νέας. Θα συνεχίσω να πορεύομαι πάντα #Μάχιμοςγιασένα, με την βαθειά πεποίθηση ότι #Αξία_έχει_ο_άνθρωπος και πάντα #ΑντιΛογιαΕργα"

Η ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις