Στο νοσοκομείο με εγκαύμα στο μάτι 41χρονος από μπουκάλι με χλωρίνη που έπεσε από μπαλκόνι
Στο νοσοκομείο με εγκαύμα στο μάτι 41χρονος από μπουκάλι με χλωρίνη που έπεσε από μπαλκόνι

Στο νοσοκομείο με εγκαύμα στο μάτι 41χρονος από μπουκάλι με χλωρίνη που έπεσε από μπαλκόνι

Στο νοσοκομείο με έγκαυμα στο μάτι ένας άντρας που περπατούσε αμέριμνος στη Λάρισα. Η χλωρίνη έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου. Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια…

Από τη μια στιγμή στην άλλη στη Λάρισα, χωρίς φυσικά να το περιμένει και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει. Ένα μπουκάλι με χλωρίνη έπεσε από μπαλκόνι και κατέληξε πάνω του. Ο 41χρονος έπαθε έγκαυμα στο μάτι και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού συνελήφθη και μένει να διαπιστωθούν οι συνθήκες που το μπουκάλι έφυγε από το διαμέρισμά της.

Στο Γενικό Νοσοκομείο στη Λάρισα, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, βρέθηκε ένας 41χρονος κάτοικος της πόλης, έχοντας νωρίτερα δεχθεί στο κεφάλι ένα μπουκάλι με χλωρίνη.

Ο 41χρονος περπατούσε ανυποψίαστος το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουνίου του 2023 σε κεντρική οδό, όταν μια 67χρονη γυναίκα και άγνωστη σε εκείνον, από το διαμέρισμά της στον 4ο όροφο πέταξε στον δρόμο ένα μπουκάλι με χλωρίνη.

Αποτέλεσμα σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», ήταν η χλωρίνη να καταλήξει στο σώμα του 41χρονου και ιδιαίτερα στο δεξί του μάτι και να υποστεί έγκαυμα.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και το απόγευμα αποχώρησε.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν την 67χρονη, κατηγορούμενη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ την οδήγησαν σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, προκειμένου γιατροί να εκτιμήσουν την κατάστασή της ψυχικής της υγείας.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις