Μυτιλήνη: Προβλήματα στo Πλωμάρι από την έντονη βροχόπτωση
Μυτιλήνη: Προβλήματα στo Πλωμάρι από την έντονη βροχόπτωση

Μυτιλήνη: Προβλήματα στo Πλωμάρι από την έντονη βροχόπτωση

Έντονη είναι από τα ξημερώματα η βροχόπτωση σε ολόκληρη τη Μυτιλήνη, χωρίς σοβαρα προβλήματα στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού.

Ωστόσο στην παραλία Αγίου Ισιδωρου στο Πλωμάρι το ποτάμι κατέβασε μεγάλο όγκο νερού με αποτέλεσμα να παρασυρθεί ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στην περιοχή αλλά και ξαπλώστρες και ομπρέλες της παρακείμενης επιχείρησης. Ενώ στην περιοχή της Λαγκάδας επίσης στο Πλωμαρι φερτά υλικά βρέθηκαν στο οδόστρωμα χωρίς να κλείσει ο δρόμος.

Ήδη όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο αντιδήμαρχος Πλωμαρίου Δημήτρης Βαρβαγιάννης έχει ενημερωθεί η Πολιτική Προστασία της περιφέρειας για να παρέμβει όπου χρειάζεται.

Παρέμβαση από την πυροσβεστική και από το εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Γέρας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στο Πέραμα για τον καθαρισμό φρεατίων για να αποφευχθεί να πλημυρίσουν σπίτια στην περιοχή.

Καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Το ίδιο σκηνικό του καιρού θα επικρατήσει και την Κυριακή και μέχρι το πρωί της Δευτέρας οπότε αναμένεται να βελτιωθεί ο καιρός.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις