Στην Γ' Εθνική και μαθηματικά ο ΠΟΑ - Πανηγυρίζει το Ατσαλένιο για την επιστροφή
Στην Γ' Εθνική και μαθηματικά ο ΠΟΑ - Πανηγυρίζει το Ατσαλένιο για την επιστροφή

Στην Γ' Εθνική και μαθηματικά ο ΠΟΑ – Πανηγυρίζει το Ατσαλένιο για την επιστροφή

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ο ΠΟΑ ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Ατρόμητο Πειραιά και με τον έναν βαθμό πανηγυρίζει και μαθηματικά την επιστροφή του στην Γ' Εθνική, μια «στροφή» πριν το φινάλε!

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός δεν ήταν καλός, με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές στο αμυντικό κομμάτι, με τον Ατρόμητο να απειλεί με κάποια μακρινά σουτ, που δεν είχαν καμία τύχη.

Η πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 40’, όταν ένα σουτ του Χονδουράκη, η μπάλα πέρασε άουτ, με τον ΠΟΑ να απειλεί στο 45’, όταν ο Μανώλης Ρουμπάκης έψαξε τον Καϊμακαμούδη, εκείνος έτρεξε στη πορεία της μπάλας, όμως ο κίπερ των γηπεδούχων τον πρόλαβε στην έξοδο.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, που λίγοι θα θυμούνται.

Ίδιο έργο και στην επανάληψη, με τον ΠΟΑ να μην απειλείται, να μην απειλεί, με την πρώτη ουσιαστικά τελική να καταγράφεται στο 79' για τους γηπεδούχους, με τον Κενδριστάκη να κάνει το σουτ και τον Ρουμπάκη να μπλοκάρει. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, με τον ΠΟΑ να παίρνει σβηστά τον έναν βαθμό που χρειαζόταν και να κερδίζει και μαθηματικά την άνοδο στην Γ' Εθνική!

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις