Μαύρο Ρόδο: Πέφτουν πυροβολισμοί, οι δυο τους βρίσκονται στο χώμα
Μαύρο Ρόδο: Πέφτουν πυροβολισμοί, οι δυο τους βρίσκονται στο χώμα

Μαύρο Ρόδο: Πέφτουν πυροβολισμοί, οι δυο τους βρίσκονται στο χώμα

Το αυτοκίνητο του Βίκου ανατινάζεται, στο Μαύρο Ρόδο. Ο Λευτέρης ανακαλύπτει ότι η Ελισάβετ δεν απέβαλε.

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο. Όλα όσα θα δούμε από την Κυριακή 11 έως την Τετάρτη 14 Ιουνίου:

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 122 (Κυριακή 11 Ιουνίου): Η Αλεξία βρίσκεται σε μεγάλο σοκ ακούγοντας τα νέα για την ανατίναξη του αυτοκινήτου του Βίκου. Ο Θέμης ρωτά τον Λουκά αν υπάρχει κάποια απόδειξη ότι ο Βίκος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο που ανατινάχθηκε. Ο Λουκάς του λέει ότι είναι αμφίβολο, καθώς η έκρηξη ήταν μεγάλης ισχύος. Θα καταφέρει να εντοπίσει ο Σταυρίνος τον αδελφό του που κρύβεται στο μοναστήρι;

Η Τασούλα τρέμει ότι θα συμβεί μεγάλο κακό ανάμεσα στα δύο αδέλφια. Ο Γιαννίκος πιέζει τη Θάλεια να του δώσει πληροφορίες για τους υπαίτιους της έκρηξης. Πώς θα αντιδράσει η Αλεξία στην πρώτη προσπάθεια του πατέρα της να της μιλήσει μετά την έκρηξη; Ο Πέτρος και η Ελισάβετ συναντιούνται μετά την εξέτασή της στον γιατρό. Η Αλεξία βρίσκει ένα αποδεικτικό στοιχείο που της σβήνει κάθε ελπίδα ότι ο Βίκος είναι ζωντανός.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 123 (Δευτέρα 12 Ιουνίου): Η σύγκρουση των αδελφών Μπόγρη φτάνει στο αποκορύφωμά της. Ο καβγάς τους έχει ανησυχήσει όλο το Μοναστήρι. Η Κασσιανή προσπαθεί να πείσει τον Σαράντο να τους χωρίσει, αλλά εκείνος αρνείται. Λίγο αργότερα ακούγονται πυροβολισμοί. Τα δύο αδέλφια βρίσκονται στο χώμα. Η Ελισάβετ φεύγει από την κλινική. Ο Πέτρος προσπαθεί να την πείσει να συζητήσουν. Η Ελισάβετ έχει αποφασίσει να μην του μιλήσει ποτέ ξανά. Ο Πέτρος απελπίζεται.

Ο Θέμης συναντά την Αλεξία στο σημείο της έκρηξης. Τα λόγια που ακούει από το στόμα της κόρης του είναι πολύ πικρά. Φοβάται πως τη χάνει για πάντα. Ο Γεράσιμος έχει εξαφανιστεί και όλοι τον ψάχνουν στην κλινική. Εκείνος, όμως, θέλει να επιστρέψει στο Μοναστήρι, κοντά στην Ελισάβετ. Ο Πέτρος αποφασίζει να επιστρέψει στην Πάτρα. Νιώθει ότι δεν έχει πια θέση στη Γερακιανή. Ένα μήνυμα, όμως,  που θα δει, τον παραξενεύει. Ίσως, η ελπίδα να είναι ακόμα ζωντανή.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 124 (Τρίτη 13 Ιουνίου): Ο Σταυρίνος βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα και περιμένει να δώσει κατάθεση για το φονικό. Η Τασούλα προσπαθεί να πείσει την Πολυξένη να μιλήσει στην Κασσιανή για να αλλάξει την κατάθεσή της. Ο Πέτρος πηγαίνει στο μοναστήρι μαζί με τον Λευτέρη για να μάθουν την αλήθεια για τον υπέρηχο της Ελισάβετ. Ο Μανόλης με την Ευτυχία ζητούν από την Ελισάβετ να μιλήσει στον Γεράσιμο μήπως και ηρεμήσει.

Η Αλεξία ανακοινώνει στην Όλγα και τον Παναγιώτη ότι φεύγει για ένα μακρινό ταξίδι. Η Θάλεια μαθαίνει ότι ο Γιαννίκος ετοιμάζεται να στείλει περιπολικό για τη σύλληψη του Λουκά. Η Φιλαρέτη θα βοηθήσει τον Λευτέρη να μάθει αν ισχύει ή όχι η αποβολή της Ελισάβετ. Τι θα συμβεί στην Αλεξία κατά τη διαδρομή της προς το αεροδρόμιο;

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 125 (Τετάρτη 14 Ιουνίου): Ο Λευτέρης ανακαλύπτει ότι η  Ελισάβετ δεν έχασε το παιδί και ενημερώνει τον Πέτρο. Η Αλεξία θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Βίκο, μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια της. Η Ελισάβετ κρατάει την αλήθεια για το παιδί μόνο για τον εαυτό της.

Άγνωστοι τοποθετούν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το μαγαζί του Καστρινού και εκείνος είναι σίγουρος ότι πρόκειται για αντίποινα από τους άνδρες του Βίκου. Ο Σταυρίνος προσπαθεί να γλιτώσει τη φυλακή. Η Κασσιανή καταθέτει στην αστυνομία και του δίνει τη χαριστική βολή. Ο Βίκος, γυρνώντας από την κόλαση, «φυτεύει» δικό του άνθρωπο στο περιβάλλον του Καστρινού.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή zappit.gr
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις