Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης: "Είμαστε υπερήφανοι για τη Νέα Δημοκρατία, την Παράταξή μας"
Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης: "Είμαστε υπερήφανοι για τη Νέα Δημοκρατία, την Παράταξή μας"

Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης: "Είμαστε υπερήφανοι για τη Νέα Δημοκρατία, την Παράταξή μας"

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου μίλησε στην καρδιά των Νεοδημοκρατών στην ανοικτή εκδήλωση που έγινε στην κεντρική πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη στο Γάζι με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου κάθε ηλικίας.

Μία εκδήλωση που ξεκίνησε με έντονη συγκινησιακή φόρτιση όταν τον Κωνσταντίνο υποδέχθηκε ο Γιώργος Κεφαλογιάννης γιός του Κώστα που χάθηκε πριν δύο χρόνια τόσο πρόωρα.

Ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης κάλεσε τους παρευρισκόμενους την Κυριακή να δώσουν στη Νέα Δημοκρατία ισχυρή εντολή, καθαρή νίκη. Στο Ηράκλειο, στην Κρήτη, στην Ελλάδα. Γιατί η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση με σταθερότητα και προοπτική. Και αυτό μόνο η Παράταξή μας μπορεί να το εγγυηθεί. Για αυτή την Παράταξη είμαι υπερήφανοι. Είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στη μεγάλη Λαϊκή Κεντροδεξιά Παράταξη. Που πάντα είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, που πάντα βάζει την Πατρίδα πάνω από το κόμμα. Γιατί είναι το κόμμα της πατριωτικής ευθύνης. Η παράταξη των μεγάλων αποφάσεων και των μεγάλων έργων.

Είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στην Παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Που αποκατέστησε τη Δημοκρατία στον τόπο μας και την έβαλε στην Ευρώπη. Όταν οι λαϊκιστές της εποχής φώναζα: «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο». Είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στην Παράταξη του Κώστα Καραμανλή. Που έβαλε βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και τελείωσε το άθλιο σχέδιο Ανάν. Είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στην Παράταξη του Αντώνη Σαμαρά που κράτησε όρθια τη χώρα σε πολύ δύσκολες ώρες όταν οι λαϊκιστές της πάνω και της κάτω πλατείας έσκιζαν μνημόνια και μας λοιδορούσαν «γερμανοτσολιάδες και προδότες». Είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στην Παράταξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, του άξιου συνεχιστή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που μας γέμισε την τετραετία που μας πέρασε με αυτοπεποίθηση και ελπίδα. Με την τήρηση των προεκλογικών του δεσμεύσεων στην οικονομία, με το σημαντικό έργο σε αυτή την τετραετία.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί στα σύνορα του Έβρου η Ελλάδα αποτρέποντας τη μαζική εισβολή χιλιάδων παράνομων μεταναστών και την εργαλειοποίησή τους από τον Τούρκο πρόεδρο έστειλε ένα σαφές μήνυμα. Η Ελλάδα έχει σύνορα και τα υπερασπίζεται. Και στον Έβρο και στα νησιά της. Είμαστε υπερήφανοι για την αναβάθμιση του γεωστρατηγικού ρόλου της χώρας μας. Με τις νέες αμυντικές συμφωνίες, τη θωράκιση των Ενόπλων μας Δυνάμεων, τη διπλωματική αναβάθμιση της χώρας μας. Με τον Έλληνα πρωθυπουργό να απευθύνει ομιλία στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών. Μία ομιλία που αποκατέστησε τη διεθνή εικόνα της χώρας μας, μία ιστορική ομιλία που κερδίσαμε ξανά το σεβασμό που αξίζει η Πατρίδα μας.

Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης: "Είμαστε υπερήφανοι για τη Νέα Δημοκρατία, την Παράταξή μας"

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις