Μ. Σενετάκης: "Κοσμογονία έργων στην Κρήτη" (vid)
Μ. Σενετάκης: "Κοσμογονία έργων στην Κρήτη" (vid)

Μ. Σενετάκης: "Κοσμογονία έργων στην Κρήτη" (vid)

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Στην αναπτυξιακή τροχιά της Κρήτης την τελευταία τετραετία αναφέρθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Μάξιμος Σενετάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο δημοσιογράφο Κώστα Συλιγάρδο στην Τηλεόραση Creta.

Στην τελική ευθεία προς την κρίσιμη αναμέτρηση της 21ης Μαΐου ο Μάξιμος «ξετύλιξε» τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης της ΝΔ σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης κάνοντας λόγο για μία «Κοσμογονία έργων στην Κρήτη», προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «Τα μεγάλα λόγια του παρελθόντος έχουν δώσει τη θέση τους στα μεγάλα έργα του παρόντος».

Ταυτόχρονα ο Μάξιμος αναφέρθηκε και στις προκλήσεις τις οποίες αντιμετώπισε και κέρδισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εστιάζοντας σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, ασφάλειας, οικονομίας και καθημερινότητας των πολιτών.

«Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πολλές προκλήσεις. Παρά τις απειλές σε ζητήματα εξωτερικής πολικής οι επιτυχίες της κυβέρνησης ήταν πολλές. Στο μέτωπο της ασφάλειας αποκτήσαμε σύγχρονη πολιτική προστασία. Ήταν μία σημαντική τομή. Παράλληλα μέχρι και σήμερα έχουν γίνει 12 αναβαθμίσεις της οικονομίας και ειδικά μέσα στην πανδημία και σε συνθήκες πληθωρισμού».

Στον απόηχο της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας στο κέντρο του Ηρακλείου, ο Μάξιμος Σενετάκης, στάθηκε στην ηχηρή παρουσία απλών πολιτών, οι οποίοι έδειξαν την εκτίμηση και συμπαράσταση τους προς το πρόσωπο του.

«Ήταν μία συγκινητική ημέρα και γεμίζουμε μπαταρίες για να ολοκληρώσουμε την προεκλογική μας εκστρατεία. Μας δίνει δύναμη ο κόσμος. είναι πολύ σημαντικό ότι αναγνωρίζει την προσπάθεια μας», επεσήμανε ο Μάξιμος.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις