Μπρουσκέτα με γουακαμόλε, αυγό ποσέ και μαυρομάτικα φασόλια

Φτιάχνουμε μπρουσκέτα με φασόλια, αυγό και αβοκάντο για ένα απόλυτα υγιεινό brunch που θα μας κρατήσει χορτάτους για ώρες.
Υλικά
Μερίδες: 4
Για την μπρουσκέτα
-
- 4 φέτες ψωμί brioche ή τσιαπάτα ολικής αλέσεως
- 4 αυγά ποσέ
- 1 χούφτα φύλλα βασιλικού
- 20 γρ. ντοματίνια
- 100 ml ε.π. ελαιόλαδο
- αλάτι, μαύρο πιπέρι
Για το γουακαμόλε
-
- 1 αβοκάντο
- 1 μικρή ντομάτα, σε μικρά κυβάκια
- 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 λάιμ, τον χυμό
- 2 κουτ. σούπας κόλιανδρο φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 2 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο
- αλάτι, μαύρο πιπέρι
Για τα μαυρομάτικα
- 150 γρ. μαυρομάτικα φασόλια
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- αλάτι, μαύρο πιπέρι

