Realtors Kreta
Realtors Kreta

Στα χωριά του Δήμου Χερσονήσου ο Μάξιμος Σενετάκης

Τα σημαντικά έργα υποδομής και την αξιοποίηση των δοθέντων κονδυλίων, συζήτησε μεταξύ άλλων με κατοίκους και εργαζομένους ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία, Μάξιμος Σενετάκης κατά την επίσκεψή του σε χωριά του δήμου Χερσονήσου 

Ο Μάξιμος βρέθηκε στο Μοχό, τις Γωνιές, το Αβδού, τις Ποταμιές, τους Σταμνιούς, το Κοκκίνη Χάνι, την Κόξαρη, το Καλό Χωριό αλλά και στο παράκτιο μέτωπο της Χερσονήσου. Κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας ο Υποψήφιος Βουλευτής είχε διαρκή επικοινωνία με φορείς της περιοχής με βασικό στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Γνώριμα μέρη και γνώριμοι άνθρωποι, λοιπόν, για τον Υποψήφιο Βουλευτή, με την τόνωση της τοπικής οικονομίας αλλά και την αναβάθμιση του τοπικού τουριστικού προϊόντος να βρίσκονται πάντα στην ατζέντα του.

Γι' αυτό και οι συζητήσεις που πραγματοποίησε με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Χερσονήσου, αποτέλεσαν τη συνέχεια προηγούμενων και με το κλίμα να είναι άκρως θετικό.

Αναφορικά με τις ευχές που δέχθηκε ο Μάξιμος για τι επερχόμενες εκλογές; Όλες είχαν το αίσθημα τις σιγουριάς ότι και την επόμενη τετραετία ο Μάξιμος θα εκπροσωπεί επάξια τους Ηρακλειώτες, την Περιφερειακή Ενότητα και την περιοχή της Χερσονήσου.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις