Σε Δειλινά και Καμίνια ο Χάρης Μαμουλάκης
Σε Δειλινά και Καμίνια ο Χάρης Μαμουλάκης

Σε Δειλινά και Καμίνια ο Χάρης Μαμουλάκης

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Στο Ηράκλειο, στα Δειλινά και στα Καμίνια, βρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης συζήτησε με πολίτες για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στα Δειλινά συναντήθηκε και με μέλη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θερίσου – Δειλινών που πραγματοποιούσαν δράση  ενημέρωσης και σε δήλωσή του ανέφερε:

«Στην πόλη και την ενδοχώρα, το μήνυμα που κυριαρχεί από πολίτες κάθε ηλικίας είναι ένα και είναι ισχυρό: Ως εδώ! Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, έκλεισε τον καταστροφικό της κύκλο. Η δε κινδυνολογία του απερχόμενου Πρωθυπουργού, δεν γίνεται πιστευτεί από καμία και κανέναν. Όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι η πολιτική αλλαγή και η νέα προοδευτική διακυβέρνηση, είναι προ των πυλών. Αλλά και ότι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, σημαίνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και δίκαιο, αποτελεσματικό κράτος. Για όλους!».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις