Το "ευχαριστώ" του Χρήστου Στρατάκη - Τα εγκαίνια του Πολιτικού του Γραφείου (vid)
Το "ευχαριστώ" του Χρήστου Στρατάκη - Τα εγκαίνια του Πολιτικού του Γραφείου (vid)

Το "ευχαριστώ" του Χρήστου Στρατάκη – Τα εγκαίνια του Πολιτικού του Γραφείου (vid)

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πολιτικού Γραφείου του υποψηφίου με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Χρήστου Στρατάκη με πλήθος κόσμου να βρίσκεται δίπλα στον υποψήφιο του Νομού Ηρακλείου με την Κεντροαριστερή παράταξη.

Ο Χρήστος Στρατάκης μιλώντας στην κάμερα του iraklionews.gr ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε δίπλα του στη χθεσινή εκδήλωση.

Αναλυτικά:

Ποιος είναι ο Χρήστος Στρατάκης

Ο Χρήστος Στρατάκης γεννήθηκε το 1980 στο Ηράκλειο, αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου και σπούδασε Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στην Αγροτική Οικονομία στο Πανεπιστήμιο Hohenheim της Στουτγάρδης στη Γερμανία. Επίσης, είναι πτυχιούχος Πληροφορικής του Τμήματος Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και αυτή την περίοδο παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του ίδιου Τμήματος με αντικείμενο τα Διάχυτα Συστήματα Υπολογισμού. Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο Ανθή Πινακουλάκη και έχουν δύο γιους.

Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά και εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ινστιτούτο Πληροφορικής), σε πρόγραμμα εφαρμογής της πληροφορικής στη γεωργία.

Έχει διδάξει ως έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό στο ΤΕΙ Κρήτης τα μαθήματα Γεωργικής Οικονομίας, Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων, Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και Οργάνωσης και Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων.

Έχει εργαστεί ως επιθεωρητής βιολογικής γεωργίας σε φορέα πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων και ήταν εισηγητής σε ημερίδες για την Έξυπνη Γεωργία και την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ).

Μέλος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ από τα φοιτητικά του χρόνια και μέλος της ομάδας εθελοντών διαδικτύου στο 7ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 2005.

Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής και για 4 χρόνια υπεύθυνος οργανωτικού της ιστορικής ΤΟ ΠΑΣΟΚ Μασταμπά, όπου εγκατέστησε ένα από τα πρώτα ασύρματα σημεία δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο και προώθησε την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για πρώτη φορά σε κομματική οργάνωση.

Έχει αποκτήσει πολυετή εμπειρία από την πολιτική δράση, στο πλευρό του πατέρα του, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μανόλη Στρατάκη, αλλά και ως υποψήφιος με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Διετέλεσε Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα του με προτάσεις και καινοτόμες ιδέες, με τη συμβολή των οποίων πιστεύει ότι μπορούν να διορθωθούν πολλά  κακώς κείμενα στη χώρα μας.

Είναι μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ έχει διατελέσει και εθελοντής-συνδρομητής στο Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF).

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις