Γ Εθνική: Σωτήρια νίκη για Αλμυρό, έ«Χ»ασε την ευκαιρία ο Γιούχτας
Γ Εθνική: Σωτήρια νίκη για Αλμυρό, έ«Χ»ασε την ευκαιρία ο Γιούχτας

Γ Εθνική: Σωτήρια νίκη για Αλμυρό, έ«Χ»ασε την ευκαιρία ο Γιούχτας

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Την ευκαιρία να αναδειχθεί από σήμερα πρωταθλητής στον 5ο όμιλο της Γ Εθνικής, «πέταξε» ο Γιούχτας, που αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο, την ίδια ώρα που το Μαρκό ηττήθηκε 1-0 από τον Αλμυρό.

O Αλμυρός, μία αγωνιστική πριν το φινάλε, κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του κερδίζοντας σήμερα 1-0 το Μαρκό. Το… σωτήριο γκολ πέτυχε ο Λεόν Πιερτζιάκομι στο 35ο λεπτό.

Την ίδια ώρα, ο ΑΟΑΝ και Γιούχτας έμειναν στο 1-1, με τον ΑΟΑΝ στο φινάλε να «παίζει» τους κόπους μίας χρονιάς κόντρα στο Κερατσίνι, όπου η αθηναική ομάδα έχει το πλεονέκτημα καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τη παραμονή, μετά τη σημερινή νίκη κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο.

Ο ΑΟΑΝ στο φινάλε, κόντρα στο Κερατσίνι, θέλει νίκη και μόνο νίκη, καθώς σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, θα υποβιβαστεί.

Στην κορυφή, ο Γιούχτας στο φινάλε που θα υποδεχθεί τον Εθνικό Πειραιώς και με τον βαθμό της ισοπαλίας μπορεί να παραμείνει στη 1η θέση και να κόψει πρώτος το νήμα.

Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια, η Αγία Παρασκευή κέρδισε 0-1 τον Φωστήρα και έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής, ενώ στο φινάλε θα αντιμετωπίσει τον Αλμυρό, ενώ το Μοσχάτο επικράτησε 1-0 της Θύελλας Ραφήνας και ο Άρης Πετρούπολης 1-3 του ΑΟ Τυμπακίου.

Πηγή: grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις