Δήμητρα Αλεξανδράκη : Το «τρίτο πρόσωπο» στο βιντεο κλίπ του Λευτέρη Πανταζή
Δήμητρα Αλεξανδράκη : Το «τρίτο πρόσωπο» στο βιντεο κλίπ του Λευτέρη Πανταζή

Δήμητρα Αλεξανδράκη : Το «τρίτο πρόσωπο» στο βιντεο κλίπ του Λευτέρη Πανταζή

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Το μοντέλο και influencer Δήμητρα Αλεξανδράκη συμμετέχει στο νέο videoclip του τραγουδιού «Αν δεν ήμουν παντρεμένος»του Λευτέρη Πανταζή.

Εχθές είχαν τα γυρίσματα του video clip. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του Video clip.

Το όμορφο μοντέλο για άλλη μία φορά εντυπωσίασε με το σούπερ κορμί της και το σούπερ σέξι φόρεμα που φορούσε.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy day όπου και βρέθηκαν στα γυρίσματα εξομολογήθηκε στην δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή Ότι «Όταν την πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης Πανταζής να συμμετάσχει στο βιντεοκλίπ του, την έκανε να νιώθει τρομερή αυτοπεποίθηση γιατί όσο περνούν τα χρόνια το θέμα με το μόντελινγκ αρχίζει να τελειώνει».

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του νέο videoclip του Λευτέρη Πανταζή μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη : Το «τρίτο πρόσωπο» στο βιντεο κλίπ του Λευτέρη Πανταζή Δήμητρα Αλεξανδράκη : Το «τρίτο πρόσωπο» στο βιντεο κλίπ του Λευτέρη Πανταζή Δήμητρα Αλεξανδράκη : Το «τρίτο πρόσωπο» στο βιντεο κλίπ του Λευτέρη Πανταζή Δήμητρα Αλεξανδράκη : Το «τρίτο πρόσωπο» στο βιντεο κλίπ του Λευτέρη Πανταζή Δήμητρα Αλεξανδράκη : Το «τρίτο πρόσωπο» στο βιντεο κλίπ του Λευτέρη Πανταζή

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις