Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποζάρει «ημίγυμνη» αναστατώνοντας το instagram (pics)
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποζάρει «ημίγυμνη» αναστατώνοντας το instagram (pics)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποζάρει «ημίγυμνη» αναστατώνοντας το instagram (pics)

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250
Η γνωστή Instagrammer και επιχειρηματίας Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πολύ συχνά μας εντυπωσιάζει από τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στα social media. Η ίδια βέβαια διαθέτει ένα υπέροχο κορμί, χωρίς ατέλειες, με ιδανικές αναλογίες.
Η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μας αποκάλυψε την νέα της συνεργασία με εταιρία καλλυντικών όπου εχθές έκαναν και την φωτογράφιση για το νέο προϊόν της εταιρίας. Θέλησε λοιπόν να μοιραστεί μερικές στιγμές από την προετοιμασία της φωτογράφισης με τους Followers της.
Τα story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν άκρως αποκαλυπτικά καθώς άφησε να φανούν σημεία από το γυμνό κορμί της, φορώντας μόνο το εσώρουχο της και ένα λευκό ανοικτό πουκάμισο, αναστατώνοντας το Instagram.
Εδώ να αναφέρουμε ότι το εντυπωσιακό αποτέλεσμα των μαλλιών της, ήταν από το γνωστό κομμωτή Βασίλη Μπουλούμπαση.
Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό αποτέλεσμά της φωτογράφισης:
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποζάρει «ημίγυμνη» αναστατώνοντας το instagram (pics) Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποζάρει «ημίγυμνη» αναστατώνοντας το instagram (pics) Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποζάρει «ημίγυμνη» αναστατώνοντας το instagram (pics) Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποζάρει «ημίγυμνη» αναστατώνοντας το instagram (pics)
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Οικονομία - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις