Δέκα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε ο Παγκρήτιος Σύλλογος κατά του Καρκίνου "Στόχος-Πρόληψη" και το γιόρτασε

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος κατά του Καρκίνου «Στόχος-Πρόληψη», γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.

Στην πορεία των ετών της λειτουργίας του ο Στόχος-Πρόληψη έχει βοηθήσει σε πολύπλευρη μορφή
μεγάλο ποσοστό γυναικών, τόσο στην πρόληψη όσο και στην διάρκεια της νόσου.

Έχοντας δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα εθελοντών ο Στόχος-Πρόληψη μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους του, οι οποίοι παρουσιάστηκαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η ομάδα αυτή οραματίζεται να δημιουργήσει ένα κέντρο μαστού, το οποίο θα βοηθήσει γυναίκες νοσούσες
με οικονομική δυσχέρεια. Οι λεπτομέρειες για το κέντρο μαστού, θα παρουσιαστούν σε επόμενη
εκδήλωση του συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, υπήρξε μια έκπληξη από το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα για την εξαιρετική αυτή συνεργασία που διατηρεί με τον Στόχος-Πρόληψη. Προτάθηκε στο Δ.Σ. και ομόφωνα αποφασίστηκε η ανακήρυξη της Προέδρου κ.Ζαχαράκη στα επίτιμα μέλη. Καθόσον, έκρινε ότι έχει προσφερθεί σοβαρή ηθική και υλική βοήθεια προς την ένωση και της παραδόθηκε η ταυτότητα του επίτιμου μέλους της αστυνομίας.

Επίσης, εκείνη την βραδιά βραβεύτηκαν τα ιδρυτικά μέλη-υποστηρικτές. Ενώ παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας για το νέο έτος 2023.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν: Μάξιμος Σενετάκης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Γεωργία Μηλάκη, Γεώργιος Μπαγουράκης, Παύλος Μπαριτάκης, Μανώλης Ζαχαριουδάκης, μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Ετήσιοι υποστηρικτές: Περιφέρεια Κρήτης, Καράτζη Α.Ε, MK Hotel Collection Διάγνωση πολυϊατρεία Κοκκίνη, Κόσμημα Άκης Παπαδάκης, S/M Χαλκιαδάκης, Νερό Ρούβας, Μιμίκος Ταπετσαρίες.

Ο Στόχος- Πρόληψη ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν!

 

Δέκα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε ο Παγκρήτιος Σύλλογος κατά του Καρκίνου "Στόχος-Πρόληψη" και το γιόρτασε Δέκα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε ο Παγκρήτιος Σύλλογος κατά του Καρκίνου "Στόχος-Πρόληψη" και το γιόρτασε Δέκα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε ο Παγκρήτιος Σύλλογος κατά του Καρκίνου "Στόχος-Πρόληψη" και το γιόρτασε Δέκα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε ο Παγκρήτιος Σύλλογος κατά του Καρκίνου "Στόχος-Πρόληψη" και το γιόρτασε Δέκα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε ο Παγκρήτιος Σύλλογος κατά του Καρκίνου "Στόχος-Πρόληψη" και το γιόρτασε Δέκα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε ο Παγκρήτιος Σύλλογος κατά του Καρκίνου "Στόχος-Πρόληψη" και το γιόρτασε

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις