Η αλήθεια να λέγεται για τον Αυγενάκη
Η αλήθεια να λέγεται για τον Αυγενάκη

Η αλήθεια να λέγεται για τον Αυγενάκη

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Είναι αδύνατο να συμφωνούμε όλοι στα πάντα, ακόμα και στα πλέον σημαντικά, για λόγους που μοιάζουν παράλογοι. Όσο όμως το «εκλογικό θερμόμετρο» ανεβαίνει και η ώρα του απολογισμού πλησιάζει, το έργο και η προσφορά είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν τη διαφορά.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος, μέσα από ένα πόστο στο οποίο ελάχιστοι πίστεψαν, με μία ατζέντα αχανή και, σε τελική ανάλυση, έναν αθλητισμό που ζούσε στη σκιά του παρελθόντος, κατάφερε να βοηθήσει το Ηράκλειο όσο λίγοι. Με κομβικό ρόλο στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με σύμμαχους την φαντασία, την όρεξη, το μεράκι και την εργατικότητα, πέτυχε το αυτονόητο: να τον κρίνουν βάσει των αποτελεσμάτων του και τα οποία μονάχα τον δικαιώνουν.

Πώς θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, όταν η αθλητική οικογένεια του νομού έχει μεγαλώσει και ο αθλητισμός στο Ηράκλειο έχει αναβαθμιστεί; Ποιος τολμάει να διαφωνήσει πως ο τουρισμός έχει ενισχυθεί, ο πρωτογενής τομέας έχει προωθηθεί και οι κοινωνικές δομές και ο εθελοντισμός έχουν γνωρίσει άνευ προηγουμένου ανάπτυξη στον τόπο μας;

Χθες είδαμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού να παρουσιάζει τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο, που από τις 2 έως τις 6 Μαΐου, θα στρέψει τα διεθνή φώτα του αθλητισμού στη χώρα μας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκκίνηση από τις παράκτιες εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center τόσο για την πρώτη όσο και για τη δεύτερη μέρα, σε δύο διαδρομές άνω των 190 χιλιομέτρων!

Την ευκαιρία να θαυμάσουν 20 ομάδες από 4 Ηπείρους θα έχουν οι κάτοικοι από όλες τις περιοχές του νομού: Ηράκλειο, Αγία Βαρβάρα, Γέργερη, Ζαρός, Τυμπάκι, Μοίρες, Άγιοι Δέκα, Ασήμι, Πύργος, Χάρακας, Αρκαλοχώρι, Καστέλλι, Αρχάνες είναι μερικά από τα ενδεικτικά σημεία από τα οποία θα κληθούν να περάσουν οι 120 κορυφαίοι αθλητές για να συνεχίσουν τις αναμετρήσεις τους στην Πελοπόννησο.

Ακόμη μία διεθνής διοργάνωση, που προβάλλει την Κρήτη με πρωταγωνιστή το Ηράκλειο. Παγκόσμια προβολή, τόνωση της οικονομίας και αθλητική εξωστρέφεια, όροι άγνωστοι για τους προκατόχους του.

Στο τέλος της ημέρας, ο Λευτέρης Αυγενάκης δικαίως θεωρείται πετυχημένος Υπουργός, διότι τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Ορισμένοι δυσκολεύονται να το παραδεχτούν ανοιχτά, αλλά η αλήθεια να λέγεται…

 

Η αλήθεια να λέγεται για τον Αυγενάκη

Η αλήθεια να λέγεται για τον Αυγενάκη

Η αλήθεια να λέγεται για τον Αυγενάκη

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις