"Έθαψαν" τραγουδίστρια με λουλούδια σε μπουζούκια της Βέροιας (vid)
"Έθαψαν" τραγουδίστρια με λουλούδια σε μπουζούκια της Βέροιας (vid)

"Έθαψαν" τραγουδίστρια με λουλούδια σε μπουζούκια της Βέροιας (vid)

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο ένα βίντεο από τη Βέροια, το οποίο δείχνει μια λαϊκή τραγουδίστρια να έχει "σκεπαστεί" από χιλιάδες λουλούδια και να συνεχίζει να τραγουδά ξαπλωμένη.

Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο Veriotis.gr, για μια ακόμα φορά, η εκρηκτική Κρυσταλλία Βαρβαρίδου έκανε άνω – κάτω όλο το μαγαζί, με αποτέλεσμα τα λουλούδια να πέσουν "βροχή".

Ειδικά την στιγμή που ερμήνευσε το λαϊκό άσμα του Στέλιου Καζαντζίδη "Απ' τα ψηλά στα χαμηλά κι απ' τα πολλά στα λίγα" επικράτησε "πανζουρλισμός". Η κατάσταση βρέθηκε εκτός ελέγχου, με την διασκέδαση να χτυπάει "κόκκινο" και το κέφι να απογειώνεται στα ύψη.

Ένας από τους θαμώνες του μαγαζιού, αποφάσισε να "κατεδαφίσει" το μπουζουξίδικο και παρήγγειλε αμέτρητα λουλούδια για την τραγουδίστρια. Αμέσως ξεκίνησε το λεγόμενο "τρενάκι", με τις λουλουδούδες να τρέχουν σαν "τρελές", προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον άνδρα.

Εκατοντάδες πανέρια από λουλούδια "έθαψαν" την λαϊκή ερμηνεύτρια, η οποία δεν κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία της και ξάπλωσε επί σκηνής, συνεχίζοντας να τραγουδά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις