Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίου Νικολάου ο Νεκτάριος Ατσαλάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίου Νικολάου ο Νεκτάριος Ατσαλάκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίου Νικολάου ο Νεκτάριος Ατσαλάκης

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Φίλες και φίλοι,

Η ενασχόληση μου με τη μουσική παράδοση μας για εικοσιπέντε (25) συναπτά έτη σε κάθε κοινωνικοπολιτιστική εκδήλωση του τόπου μας, έχει δώσει την ευκαιρία σε όλους εσάς να με γνωρίζετε προσωπικά, καθώς επίσης και την ποιότητα μου σαν άνθρωπος. Αυτό βαραίνει την απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά, διότι δεν θα έπαιρνα ποτέ μέρος σε μια προσπάθεια αν δεν πίστευα τόσο στις δυνατότητες του υποψηφίου δημάρχου όσο και ολόκληρης της ομάδας.

Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου Χάρη Αλεξάκη, να λάβω μέρος στον από κοινού αγώνα εξέλιξης, βελτίωσης, ενδυνάμωσης και προβολής του Δήμου μας. Σκοπός και στόχος της απόφασης μου είναι να πράξω τα μέγιστα δυνατά έτσι ώστε να γίνει ο Δήμος μας ανταγωνιστικός, φιλόξενος, ανθρώπινος και κοιτίδα της παράδοσης μας, να δώσει το δικό του στίγμα τόσο στη Μεγαλόνησο όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, γιατί αισθάνομαι ότι το οφείλω στον τόπο που γεννήθηκα και στις γενιές που έρχονται. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα σταματήσω να κάνω αυτό που αγαπώ, την ενασχόληση μου με την μουσική.

Εργαζόμενος ως ξενοδοχοϋπάλληλος σε ένα από τα πολυτελέστερα καταλύματα της Ευρώπης, τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, το ELOUNDA BEACH, για πάνω από τρεις (3) δεκαετίες σε διαφορετικές ειδικότητες, αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες των εργαζομένων σε ένα τουριστικό δήμο. Έχοντας μάθει σε υπηρεσίες πέντε αστέρων, θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας, έτσι ώστε να κάνουμε το τουριστικό προϊόν του δήμου μας πιο ελκυστικό.

Σημαντικότερα, έχοντας σε προτεραιότητα την αγάπη για την οικογένεια μου και όντας πατέρας δύο παιδιών διαφορετικής ηλικιακής κλίμακας, 23 χρόνων και 1 έτους αντίστοιχα, είμαι σε θέση να αφουγκραστώ τόσο τις ανάγκες της νεολαίας όσο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι νέοι γονείς. Πιστεύω πως οφείλουμε να ευαισθητοποιηθούμε ως προς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που έχουν τα παιδιά μας για τον τόπο τους, δίνοντας τους την ευκαιρία μέσα από τη συλλογικότητα να παραλάβουν έναν δήμο σύγχρονο και γεμάτο ευκαιρίες.

Με γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας, καλούμαστε να συμμετάσχουμε όλοι μαζί #στην_πράξη για την αλλαγή σκυτάλης στους νέους, στις νέες ιδέες, στα νέα μυαλά, για ένα δήμο που όλοι ονειρευόμαστε.

Με εκτίμηση,
Νεκτάριος Ατσαλάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίου Νικολάου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίου Νικολάου ο Νεκτάριος Ατσαλάκης

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις