Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test η είσοδος στις δημοτικές υπηρεσίες Ρεθύμνου και Κισσάμου

Μετά τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε εφαρμογή από το π. Σάββατο δύο Δήμοι της Κρήτης, ο Δήμος Ρεθύμνου και ο Δήμος Κισσάμου, εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες ενημερώνουν τους δημότες τους πως θα επιτρέπεται από σήμερα η είσοδος στις δημοτικές υπηρεσίες.

Πώς θα εισέρχονται οι Ρεθυμνιώτες στις δημοτικές υπηρεσίες

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ρεθύμνης, εναρμονιζόμενος με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού (Covid-19), ενημερώνει ότι από σήμερα Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, η είσοδος στις δημοτικές υπηρεσίες θα επιτρέπεται:

• Στους εμβολιασμένους συμπολίτες ΜΟΝΟΝ με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού

• Στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας ΜΟΝΟΝ με την επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης από κορονοϊό ή Rapid test 48 ωρών ή μοριακού τεστ (PCR test) 72 ωρών.

Η ανακοίνωση του Δήμου Κισσάμου 

Ο Δήμος Κισσάμου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι κατόπιν των εξαγγελιών των νέων μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού που τίθενται σε εφαρμογή από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021, η είσοδος του κοινού στις υπηρεσίες του Δήμου, θα επιτρέπεται για τους εμβολιασμένους ή νοσήσαντες δημότες με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή έγκυρου πιστοποιητικού νόσησης και εγγράφου ταυτοπροσωπίας ενώ για τους ανεμβολίαστους δημότες η είσοδος θα επιτρέπεται με rapid test 48 ωρών ή PCR 72 ωρών και εγγράφου ταυτοπροσωπίας. Η χρήση της προστατευτικής μάσκας, είναι σε κάθε περίπτωση υποχρεωτική.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις