Συνεχίζει ο βροχερός καιρός χωρίς προβλήματα σε υποδομές και δρόμους – Χιόνια από την επόμενη βδομάδα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο νομό Ηρακλείου συνεχίζει η «ευεργετική» και «πολυπόθητη» βροχή που ξεκίνησε από χθες να πέφτει σε πολλές περιοχές του νησιού δίνοντας ελπίδες σε φορείς και πολίτες για λύση στο πρόβλημα ανομβρίας που πλήττει το νησί τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας του δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης δεν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα σε υποδομές, καθώς όπως επισημαίνουν οι Προϊστάμενοι Αντιδήμαρχος κ. Μαρίνος Παττακός και Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Λεονταράκης αντίστοιχα, τα φαινόμενα είναι ήπια με τη βροχή να είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τις καλλιέργειες και τον υδροφόρο ορίζοντα. Ο καιρός θα παραμένει άστατος αλλά με βροχές στα ίδια επίπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ενώ από την επόμενη Δευτέρα 6 του Φεβρουαρίου αναμένεται επιδείνωση του καιρού με βροχές και χιόνια.

Άμεσα λύθηκε και το θέμα της κυκλοφοριακής συμφόρησης που παρουσιάστηκε το πρωί στον επαρχιακό δρόμο Μαλάδων – Προφήτη Ηλία από τον Αϊ Γιάννη το Χωστό και οφειλόταν σε  όμβρια και λάσπη που κατέκλυσαν  το δρόμο στο ύψος των Μαλάδων. Όπως ενημέρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης, το φαινόμενο ήταν μικρής έκτασης, ενώ στο σημείο άμεσα βρέθηκε συνεργείο της Αντιπεριφέρειας Ηρακλείου που καθάρισε το δρόμο, αποκαθιστώντας την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις