Γεωτεχνική Ενότητα Κρήτης: «Στις 11 Δεκεμβρίου θα είμαστε μαζί!»

Στις 11 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος για τα όργανα του παραρτήματος Κρήτης.

Στο Επιμελητήριο συμμετέχουν οι κλάδοι των Γεωπόνων, Γεωλόγων, Δασολόγων, Κτηνιάτρων και Ιχθυολόγων.

Η συμμετοχή αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, καθώς πολλά νέα πρόσωπα, νεαρής κυρίως ηλικίας συμμετέχουν ως υποψήφιοι.

Η παράταξη “Γεωτεχνική Ενότητα Κρήτης” με ένα από τα μεγαλύτερα πολυσυλλεκτικά ψηφοδέλτια στην Ελλάδα, αναμένεται να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι:

«Η «Γεωτεχνική Ενότητα Κρήτης» αποτελεί μια πρωτοβουλία από νέους αλλά και έμπειρους γεωτεχνικούς, που έχει ως όραμα την αναμόρφωση του Παραρτήματος. Οραματιζόμαστε ένα ΓΕΩΤΕΕ μακριά από μικροκομματικές και προσωπικές σκοπιμότητες, που στο επίκεντρό του έχει τα μέλη του αλλά ταυτόχρονα και την κοινωνία.
Με ακόμα πιο ενισχυμένο τον ρόλο του ΓΕΩΤΕΕ μέσω πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων του Παραρτήματος σε νευραλγικούς τομείς που αφορούν την Κρήτη.
Με τον αέρα της δυναμικής ανανέωσης, με σύνεση, με εμπειρία, με σύνθεση και με δημιουργική διάθεση ως ένας υπερκομματικός συνδυασμός, μακριά και έξω από μηχανισμούς, έχοντας συγκεντρώσει άξιους, ικανούς και έμπειρους υποψηφίους από όλους τους νομούς της Κρήτης αλλά και από κάθε επαγγελματικό πεδίο κατεβαίνει στις εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (ΓΕΩΤΕΕ) για το Παράρτημα Κρήτης η Γεωτεχνική Ενότητα Κρήτης.
Η παράταξη την Γεωτεχνικής Ενότητας Κρήτης αγκαλιάζει και εμπιστεύεται τον νέο Γεωτεχνικό επιστήμονα, δίνοντας του ρόλο και χώρο, αφήνοντάς τον ελεύθερο να αποδείξει κι αυτός τις δικές του δυνατότητες, αντί να τον παγιδεύσει και να τον κουράσει με δήθεν αυθεντίες και πρότυπα.
Ο αέρας της ανανέωσης, της εργατικότητας, της ανιδιοτέλειας και της ελπίδας είναι το βασικό χαρακτηριστικό του ψηφοδελτίου της Γεωτεχνικής Ενότητας Κρήτης.
Καλούμε όλους τους γεωτεχνικούς σε συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής!»

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Περισσότερες Ειδήσεις