Συμβουλές για ένα λαμπερό μακιγιάζ και για τις τάσεις της μόδας το χειμώνα 2022 - 2023...
Συμβουλές για ένα λαμπερό μακιγιάζ και για τις τάσεις της μόδας το χειμώνα 2022 - 2023...

Συμβουλές για ένα λαμπερό μακιγιάζ και για τις τάσεις της μόδας το χειμώνα 2022 – 2023…

Το φετινό χειμώνα παρατηρούμε 2 ακραία στυλ στο μακιγιάζ.. Είναι το τελείως φυσικό μακιγιάζ που φαίνεται σαν άβαφο ( no make up) και το πολύ βαμμένο πρόσωπο με έντονα χρώματα δεκαετίας 80' σε σκιές, έντονα χείλη έως και κρύσταλλα τοποθετημένα στη περιοχή των ματιών..

Εκκεντρικό αποτέλεσμα λοιπόν στα μάτια με διπλό eyeliner τραβηγμένο, έντονες σκιές ακατάστατες, σε φούξια, μπλε και μωβ αποχρώσεις, έντονο smokey eye με glitter σκιές, ακόμα και στρας, συνδιασμένο συχνά με έντονο κόκκινο κραγιόν..
Το πιο must κόκκινο χρώμα σε κραγιόν είναι το orange red σε ζεστούς τόνους, πηγαίνει στις περισσότερες γυναίκες άλλωστε, την τιμητική του έχει και το μωβ κραγιόν σε όλες του τις αποχρώσεις..

Επιστρέφει το λευκό μολύβι μέσα στα μάτια που δείχνει το βλέμμα πιο ξεκούραστο και καθαρό.. Συναντάμε συχνά το dramatic eye make up look…. με έντονη μάσκαρα και περίγραμμα, όπως και το disco make up με όλα τα χρώματα μαζί!!!!!!

Τα φρύδια άλλοι τα θέλουν φυσικά, άβαφα και άλλοι πολύ λεπτά και πειραγμένα.

Τέλος για τις εορταστικές σας εξόδους επιλέξτε λάμψη σε σκιές με στρας και γκλιτερ με ουδέτερο nude κραγιόν ή eyeliner σε σχήμα cat eye και στο κινητό βλέφαρο, σε συνδιασμό με ένα φλογερό καλοσχηματισμένο κόκκινο κραγιόν…

Αισθητικός
Μαρία Γωνιανάκη

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Μόνιμες Στήλες - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις