Στο κολυμβητήριο Ηρακλείου ο Λ. Αυγενάκης (pics)
Στο κολυμβητήριο Ηρακλείου ο Λ. Αυγενάκης (pics)

Στο κολυμβητήριο Ηρακλείου ο Λ. Αυγενάκης (pics)

Στην ανακαινισμένη πισίνα εκμάθησης του κολυμβητηρίου που επισκέπτονται τα δημοτικά σχολεία του Νομού Ηρακλείου, με αφορμή την έναρξη μαθημάτων κολύμβησης για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ τάξης βρέθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Όπως αναφέρει ο Υφυπουργός σε ανάρτηση του, είναι ιδιαίτερα σημαντικό που ξεκίνησαν πάλι να διδάσκονται τα μαθήματα αυτά, καθώς είχαν διακοπεί για δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του αναφέρει: «Στην ανακαινισμένη πισίνα εκμάθησης του Κολυμβητηρίου που επισκέπτονται τα δημοτικά σχολεία του Νομού Ηρακλείου, με αφορμή την έναρξη μαθημάτων κολύμβησης για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ τάξης. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που ξεκίνησαν πάλι να διδάσκονται τα μαθήματα αυτά, καθώς είχαν διακοπεί για δύο χρόνια.

Συνολικά θα περάσουν γύρω στους 2.500 μαθητές από την πισίνα για να διδαχθούν ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα, να διασκεδάζουν στο νερό και παράλληλα να το σέβονται και να προσέχουν.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την οργάνωση και τον σχεδιασμό των μαθημάτων, καθώς και στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι υλοποιούν το εν λόγω μάθημα, την Ιωάννα Σαρηγεωργίου, τον Στέργιο Παπαδάκη, τον Απόστολο Αλεξόπουλο και τον Νίκο Παπαδημητρίου με Υπεύθυνο Συντονιστή τον Νικόλαο Ακουμιανάκη για τον επαγγελματισμό τους και τις όμορφες στιγμές χαράς που προσφέρουν στα παιδιά».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις