Realtors Kreta
Realtors Kreta

Σ. Αραβία: Πρόθεση υποβολής κοινού φακέλου με Ελλάδα και Αίγυπτο για το Mundial του 2030

Ο Ahmed Al-Khatib, υπουργός Τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας, επιβεβαίωσε την πρόθεση της χώρας του να υποβάλει κοινό φάκελο προκειμένου να έχει την τιμή της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030.

Ο Ahmed Al-Khatib είπε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Bloomberg ότι η Σαουδική Αραβία εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει προσφορά με την Ελλάδα και την Αίγυπτο, προκειμένου να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα είναι μια επιτυχημένη προτάση.

Ο Σαουδάραβας υπουργός επιχειρηματολόγησε μάλιστα λέγοντας : «Γιατί όχι; Ποιος δεν θα ήθελε να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο; Φυσικά, φιλοξενούμε πολλές εκδηλώσεις στην περιοχή.” Εξήγησε μάλιστα ότι «οι τρεις χώρες θα επενδύσουν σίγουρα πολλά σε υποδομές και θα είναι σίγουρα έτοιμες, και ξέρω ότι μέχρι τότε η Σαουδική Αραβία θα χτίσει τα πιο σύγχρονα γήπεδα κι χώρους φιλάθλων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αργεντινή, η Ουρουγουάη, η Χιλή και η Παραγουάη θα υποβάλουν κοινό φάκελο για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2030, εκτός από την Ισπανία και την Πορτογαλία.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις