Γέννησε μέσα σε McDonald's, και τώρα αποκαλούν το μωρό… «Little Nugget»!

Kαθ’οδόν προς το νοσοκομείο ήταν μια ετοιμόγεννη γυναίκα στην Ατλάντα των ΗΠΑ οταν ξαφνικά ζήτησε από τον αρραβωνιαστικό της να κάνει μια στάση για να πάει στην τουαλέτα ενός McDonald’s που συνάντησαν στο δρόμο τους.

Η στάση που έκανε η Αλάντρια Γουόρθι με τον αρραβωνιαστικό της αποδείχτηκε μεγαλύτερη, καθώς το ζευγάρι έφυγε από εκεί με το νεογέννητο μωρό τους.
«Μπήκα στην τουαλέτα και έσπασαν αμέσως τα νερά μου. Ήταν μεγάλη εμπειρία γιατί έγινε πολύ γρήγορα» λέει η ίδια σε τηλεοπτικό δίκτυο 11 Alive της Ατλάντα.

Η Γουόρθι άρχισε να ουρλιάζει από τους πόνους, και η Τινίσια Γούντγουορντ, η διευθύντρια του χώρου, έσπευσε σε βοήθεια, κατάπληκτη για αυτό που συνάντησε, αναφέρει το People.

«Νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα, και άνοιξα την πόρτα στις τουαλέτες, δεν είδα κανέναν, αλλά είδα κάτι πόδια κάτω από την πόρτα μιας από αυτές. Την άνοιξα και η γυναίκα βρισκόταν ξαπλωμένη, ουρλιάζοντας. Έτρεξα και είπα στο προσωπικό μου ‘έχουμε γεννητούρια σήμερα’» λέει η Γούντγουορντ.

Η ίδια φώναξε άλλες δύο συναδέλφους της για να βοηθήσουν την κατάσταση, και κάλεσε και τις πρώτες βοήθειες. Σ’εκείνο το σημείο και καθώς η σύντροφός του είχε καθυστερήσει να γυρίσει, ο Ντιάντρ Φίλιπς μπήκε στο κατάστημα για να την αναζητήσει. Τη βρήκε περικυκλωμένη από τρεις γυναίκες, έτοιμη να φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

«Άρχισα να προσπαθώ να την ηρεμήσω γιατί ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Της έλεγα να παίρνει ανάσες. Την ξάπλωσα κάτω και έβγαλα τα ρούχα μου. Οι κυρίες του McDonald’s ήταν μπροστά της κρατώντας της τα χέρια. Της είπαμε να σπρώξει τρεις φορές. Ήταν μαχήτρια» λέει ο νέος πατέρας.

Η μικρή Νάντι Αρίγια Μόρεμι Φίλιπς γεννήθηκε δεκαπέντε λεπτά αργότερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Οι υπάλληλοι του ταχυφαγείου τής βρήκαν αστραπιαία και το παρατσούκλι της: «Little Nugget».

«Είναι οπωσδήποτε ένα νάγκετ. Οι γονείς μου το λάτρεψαν το όνομα» ανέφερε Φίλιπς.

Πηγή: Huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Περισσότερες Ειδήσεις