Θάνατος 21χρονης φοιτήτριας - Σήμερα η απολογία του 26χρονου και της 19χρονης συνοδηγού
Θάνατος 21χρονης φοιτήτριας - Σήμερα η απολογία του 26χρονου και της 19χρονης συνοδηγού

Θάνατος 21χρονης φοιτήτριας – Σήμερα η απολογία του 26χρονου και της 19χρονης συνοδηγού

Σήμερα Δευτέρα (28/11) θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθούν, ο 26χρονος Αλβανικής καταγωγής που οδηγούσε το σκουρόχρωμο Scoda τα ξημερώματα της Τρίτης και η 19χρονη συνοδηγός του οχήματος.

Ο 26χρονος παρουσιάστηκε στην Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης λίγες ώρες μετά την λήξη της χρονικής διάρκειας του αυτοφώρου, ενώ η 19χρονη συνοδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη της απογευματινές ώρες της Τετάρτης.

Οι κατηγορίες
Ο 26χρονος Αλβανός, υποστήριξε πώς δεν έτρεχε, αιτιολογώντας την φυγή του, επειδή φοβήθηκε διότι δεν είχε νόμιμα έγραφα παραμονής στην χώρα. Πρόσθεσε πως αν η 21χρονη δεν «είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό Εγνατία σε σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση τίποτα δεν είχε συμβεί».

Σε βάρος του 26χρονου, ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη. Για κακούργημα διώκεται και η 19χρονη συνοδηγός, που συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.

Ο 26χρονος οδηγός κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση, που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη (κακούργημα), για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια (πλημμελήματα).

Η 19χρονη (ημεδαπή) αντιμετωπίζει το κακούργημα της συνέργειας σε επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη και της συνέργειας σε εγκατάλειψη τροχαίου (πλημμέλημα).

Ο 26χρονος Αλβανός, έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών.

Στα Χανιά η κηδεία
Η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας η οποία σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, θα γίνει στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά. Η 21χρονη παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο στην Καμάρα, λίγες ώρες αφότου έφυγε από την οικογένειά της και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις