Realtors Kreta
Realtors Kreta

Λευτέρης Αυγενάκης: Ένας Υφυπουργός ανάμεσα στους 14 καλύτερους… Υπουργούς!

Ένας Υφυπουργός ανάμεσα στους 14 καλύτερους… Υπουργούς!

Κάποιος θα έλεγε ότι πρόκειται για συντακτικό λάθος της έρευνας, που συγκαταλέγει σε ερώτημά της έναν Υφυπουργό σε μια λίστα από Υπουργούς. Ο Ηρακλειώτης Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κατάφερε κι αυτό το παράδοξο, αφού σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας «Metron Analysis», που δόθηκε στη δημοσιότητα, ανήκει στους 14 καλύτερους Υπουργούς της Κυβέρνησης!

Στατιστικό στοιχείο, που έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κάποιος ότι τα αποτελέσματα βασίζονται σε αυθόρμητες απαντήσεις του κοινού και όχι κατόπιν πολλαπλής επιλογής. Και, μάλιστα, για ένα στέλεχος της Κυβέρνησης, που το χαρτοφυλάκιό του, δεν βρίσκεται συχνά στην κορυφή της επικαιρότητας.

Κι όμως, το γεγονός ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης βρίσκεται στο τιμόνι του αθλητισμού περισσότερο από κάθε άλλον προκάτοχό του, ότι έχει συνδέσει το όνομά του με πολλές επιτυχημένες διεθνείς διοργανώσεις κι ότι αντιμετωπίζει ισότιμα όλα τα αθλήματα, οδήγησε σταθερά κι αθόρυβα στην καθιέρωσή του στη συνείδηση του κόσμου, ως ένας από τους καλύτερους και μάλιστα…Υπουργούς!

Λευτέρης Αυγενάκης: Ένας Υφυπουργός ανάμεσα στους 14 καλύτερους… Υπουργούς!

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις