Δολοφονία στη Ρόδο: Από ασφυξία ο θάνατος της 75χρονης

Τι λέει ο ανιψιός της για την οικιακή βοηθό

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Βγήκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της 75χρονης, η οποία δολοφονήθηκε από την οικιακή βοηθό της στη Ρόδο. Μια δολοφονία που έχει συγκλονίσει το νησί.

Το πόρισμα επιβεβαιώνει ότι η άτυχη ηλικιωμένη πέθανε από ασφυξία, καθώς έγινε απόφραξη των αεροφόρων οδών.

Όπως ομολόγησε η αδίστακτη 45χρονη της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με μαξιλάρι. Η καθ’ ομολογίαν δολοφόνος απολογείται αύριο, Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή, ενώ διερευνάται το εάν έχει διαπράξει και τις άλλες δολοφονίες τριών ηλικιωμένων πριν από χρόνια, όπως ισχυρίστηκε η ίδια.

Η 45χρονη υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ότι στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να σκοτώσει και τον γιο της.

Ο ανιψιός της 75χρονης μιλώντας στην ΕΡΤ1 είπε ότι «ο γαμπρός μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω στο σπίτι γιατί πήρε την οικιακή βοηθό και ήταν αναστατωμένη. Πήγα στο σπίτι, βρήκα την βοηθό έξω και έτρεμε ολόκληρη. Μπήκα στο δωμάτιο και βρήκα την θεία μου νεκρή στο κρεβάτι. Δεν ανέπνεε. Κάλεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί, νόμιζα ότι κάτι έπαθε η θεία μου στον ύπνο της και μετά έμαθα ότι ομολόγησε η βοηθός».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η γυναίκα ήταν δύο εβδομάδες με την θεία μου. Δεν μας έκανε κάποιο παράπονο ότι της φώναζε, ούτε κάποια γειτόνισσα είπε κάτι. Τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους. Η θεία μου μού είχε πει ότι «αν δεν ήταν καλή, δεν θα την κρατούσα». Αυτά ήταν τα λόγια της.

enikos.gr

Περισσότερες Ειδήσεις